Jasiel Rivero, MVP Movistar d'octubre en la Liga Endesa

02/11/2022

L'ala-pivot del Valencia Basket Jasiel Rivero ha sigut designat per la Liga Endesa com MVP Movistar d'octubre després d'acreditar en els quatre partits que va disputar amb l'equip taronja en este període una mitjana de 19 punts amb un 76,7% en tirs de dos i un 66,7% en triples, 5,8 rebots, 1,3 assistències, 1 recuperació i 5,5 faltes rebudes per a 26’5 de valoració.

 

Malgrat haver-se perdut els dos últims partits de l'equip taronja per una lesió muscular en el bessó de la cama esquerra, l'interior taronja complia amb els requisits necessaris per a ser guardonat en haver disputat quatre dels sis partits d'este període i en formar part d'un equip que ha guanyat almenys la meitat dels partits durant este mes.

 

L'ala-pivot cubà va començar la Liga Endesa amb 16 punts i 4 rebots per a 19 de valoració en la pista del Real Betis Baloncesto, després es va anar fins als 17 punts i 11 rebots per a 30 de valoració en el triomf davant el Joventut, va aconseguir 17 punts, 3 rebots i 9 faltes rebudes per a 25 de valoració en la pista del Surne Bilbao i abans de lesionar-se, es va anar fins als 26 punts (amb un 8/8 en tirs de dos i un 3 de 4 en triples) i 5 rebots per a 32 de valoració davant UCAM Múrcia a la Fonteta.

 

Després de conéixer este reconeixement, Jasiel Rivero es mostrava “super content, no m'esperava este obsequi tan bonic, i més que me'l donaren en el dia del meu aniversari. Però crec que s'ho mereix més l'equip que jo, sempre són ací amb un secundant i són els principals factors perquè un jugador tinga este obsequi tan especial. Super content amb este premi”.

 

L'interior cubà, que va ser sorprés dilluns passat per la seua esposa i la seua filla per a fer-li entrega d'este regal d'aniversari tan especial després de la seua sessió de recuperació a la Fonteta, revelava que “estic amb moltes ganes d'estar de tornada amb l'equip, d'ajudar a l'equip amb el que sempre faig, estar amb l'energia sempre al màxim i fer costat així a l'equip en el que siga. I ajudar en el que puga a portar més triomfs per a València”.


TAGS: