Declaracions Rubén Burgos pre J6 LF Endesa vs Durán Maquinaria Ensino

04/11/2022

Valencia Basket torna a la competició nacional després d'un duro partit de EuroLeague Women, per a mesurar-se a Durán Maquinaria Ensino a Lugo. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

El tècnic espera “arribar preparades i conscienciades de l'exigent que serà aquest partit també. El nivell de la lliga espanyola cada vegada està més alt. L'Eurolliga té un peatge que és l'esforç i el desgast, però estem treballant amb això. Espere que arribem en un percentatge alt físic i mental per a poder competir al màxim el partit”.

 

El conjunt gallec ha començat la temporada amb molt bon peu. El tècnic analitza que “és una plantilla carregada d'il·lusió, de jugadores joves amb fam, que s'han complementat molt bé amb un trio d'estrangeres bastant solvent. D'aquí ve que no siga casualitat el nivell que estan donant. Ens preocupa la seua intensitat, la seua preparació de partit i que és un equip que alterna diferents tipus de defensa amb solidesa i alegria en joc ofensiu. Així que jugarem les nostres cartes i el nostre joc col·lectiu i esforç, com sempre, per a tindre opcions de victòria”.

 

Sobre el paper de les jugadores joves, que estan tenint molt protagonisme, l'entrenador creu que “estan fent un pas, madurant, com és normal. Estem exigint-los que ho facen amb passes de gegant, però tampoc podem accelerar els processos i els ritmes. Estem encantats del seu treball. La resta, assumint el rol que ara cal ocupar. Jugadores que a vegades estan ocupant dues posicions, però amb molt bona mentalitat, actitud i ganes de sumar a l'equip. Això és el més important. i a hores d'ara de la temporada, sobretot, créixer construint la identitat i el nivell que volem”.


TAGS: