Viatja a Belgrad en el xàrter del teu equip per a veure al Valencia Basket visitant al Partizan

04/11/2022

Valencia Basket obri l'opció perquè els aficionats que vulguen fer-ho puguen viatjar en el mateix avió que el primer equip masculí de cara al partit de la J11 de la Turkish Airlines EuroLeague que l'equip taronja jugarà l'1 de desembre en la pista del Partizan Mozzart Bet Belgrade. El viatge inclou vol xàrter d'anada i volta, desplaçaments des d'i a l'aeroport de Belgrad, així com el desplaçament al partit, estada en hotel de 4 estreles en allotjament i desdejuni, visita guiada per la ciutat amb guia en espanyol i menjar inclòs en el restaurant Beton Hall, així com les entrades per al partit en un dels millors ambients baloncestístics d'Europa, el del Stark Arena.

 

L'avió amb destinació a Belgrad eixirà el dimecres 30 de novembre a les 16.30 hores des de Manises, per la qual cosa es pregarà als viatgers estar amb bastant antelació en l'aeroport. El retorn a València tindrà lloc just després del partit, que es disputarà a les 20.45 hores de l'1 de desembre.

 

Visita a una ciutat amb encant

Els assistents a l'excursió realitzaran una visita guiada en espanyol a la preciosa ciutat de Belgrad, que a més de ser un dels llocs en els quals es respira més bàsquet del continent, està repleta de joies arquitectòniques. La capital sèrbia compta amb espais únics com la fortalesa i el parc de Kalemegdan, el temple de San Sava (una de les esglésies ortodoxes més grans del món), la plaça de la República amb el Teatre Nacional o una amplíssima oferta de museus i opcions culturals.

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

600 euros per persona

Habitació individual

650 euros per persona

Només vols i entrada

300 euros per persona

 

Reserva ja la teua plaça

Ja pots reservar la teua plaça per a aquest viatge manant un correu electrònic a comercial@valenciabasket.com  

 

Es tracta d'una oferta amb places limitades. El pagament es realitzarà a través de transferència bancària en el moment en el qual es confirme la reserva

 

Condicions

Per a poder realitzar aquest viatge és imprescindible comptar amb passaport en vigor amb una data de validesa mínima de tres mesos abans de la data de retorn

 

El pack inclou segur de viatge i tots els trasllats des del rebuig en origen i fins a l'aterratge de retorn a València.


TAGS: