Viatja a Madrid per a vore el Real Madrid – Valencia Basket de la Liga Endesa

22/11/2022

Valencia Basket posa a la disposició dels seus aficionats la possibilitat de viure a Madrid el partit de la desena jornada de la Liga Endesa 22-23. El Club ofereix l'opció d'adquirir pack bus + entrada o només entrada a tots aquells aficionats que vulguen presenciar en el WiZink Center el partit de la jornada de la Liga Endesa.

 

El partit es disputa a les 18:00h del pròxim diumenge 4 de desembre i el bus eixirà a les 9:00h del mateix diumenge des de la Rotonda dels Hams (davant de l'hotel B&B) al no poder eixir des de L’Alqueria a causa dels talls de carrers de la Marató València Trinidad Alfonso. La volta es realitzarà res més acabe el partit. El pack pot adquirir-se amb els següents preus a través d'aquest link a través de la pàgina web i en les oficines del Club.

 

Tipus de viatge

Precio

Viaje y entrada

45 euros

Sólo entrada

20 euros

 

El lliurament d'entrades es realitzarà a les 17 hores a la porta d'entrada corresponent a l'esplanada de Felip II. Els viatgers hauran d'identificar-se amb el seu DNI. Fins llavors hi haurà temps lliure perquè tots els assistents puguen menjar tranquil·lament a la ciutat.

 

Termini preferent per a abonats

Els abonats del Valencia Basket podran comprar el seu viatge de manera preferent fins al divendres 25 a les 9.30 hores, quan s'obrirà la possibilitat de tot aficionat que ho desitge. Cada abonat podrà comprar fins a 2 entrades (viatge i entrada o només entrada) amb cada abonament en aquest termini preferencial. Una vegada passe el termini preferencial, el viatge quedarà obert a qualsevol interessat a sumar-se a l'expedició taronja.

 

L'autobús està condicionat per un mínim de participació, per la qual cosa si no s'arriba a a l'aforament necessari se suspendria el viatge, comunicant-lo el dijous 1 de desembre, i donant la possibilitat de comprar només entrada o retornant els diners. Veuen a fer costat als nostres jugadors perquè aconseguisquen assaltar una pista molt complicada!


TAGS: