Valencia Basket farà els seus primers passos en els esports gaming de la mà de DreamHack

23/11/2022

L'empresa ENCOM, organitzadora de la DreamHack a Espanya, i el club taronja, arriben a un acord de col·laboració que implica l'organització d'un torneig de bàsquet 3x3 emmarcat en el major esdeveniment de gaming del país. Totes dues entitats compartiran diferents promocions i accions al llarg de la temporada, les primeres enfocades a la cita, que es desenvoluparà en Fira València del 9 a l'11 de desembre.

 

Els dies 9 i 10 de desembre, els millors jugadors/as de 3x3 del país tindran l'opció de competir en un nou ambient, dins de l'espai reservat per a DreamHack, la major xarxa de festivals de gaming i oci digital a nivell mundial. Valencia Basket tenyirà de taronja un espai que no deixarà de tindre activitat i moltes sorpreses per a tots els que vullguen acostar-se a descobrir l'experiència del basket. El festival d'altra banda, també tindrà presència en el pavelló en els pròxims duels dels primers equips valencians.

 

Per si no fos suficient, en els pròxims dies, tant els assistents a DreamHack com els abonats taronja podran gaudir de diferents promocions per a assistir al festival i als partits del Club, a més d'optar a diversos regals que se sortejaran a través de les xarxes socials.

 

Com a part de l'acord, Encom també estarà molt present en el Open 3x3 Alqueria del Basket que se celebra a l'estiu, amb un torneig de esports que serà un nou al·licient per a la cita. Valencia Basket s'endinsa en el món del gaming i els esports, i ho fa de la mà d'una entitat experta en este àmbit, que porta més de 10 anys connectant marques amb nous públics a través d'experiències i campanyes de esports.


TAGS: