Els accionistes de Valencia Basket Club S.A.D. aproven els comptes de la 21-22 i el pressupost 22-23

25/11/2022

La Junta General d'Accionistes de Valencia Basket Club SAD ha aprovat hui els comptes de la temporada 21-22 i el pressupost per a la temporada que s'ha iniciat, la 22-23. El Club, immers en l'objectiu de caminar cap a una sostenibilitat econòmica que assegure que es puga continuar gaudint a llarg termini del bàsquet de màxim nivell a la ciutat de València, tindrà la capacitat d'augmentar el seu pressupost per a enguany. Este fet s'aconseguix gràcies a l'increment dels ingressos que l'entitat és capaç de generar i a l'aportació dels seus Mecenes i principals accionistes Juan Roig i Hortensia Herrero, que mantenen intacta la seua il·lusió en el projecte.

 

D'esta manera, s'ha aprovat una despesa total per a la temporada passada de 22.715.000 euros. Esta despesa es va compensar amb els ingressos d'explotació del Club i l'aportació dels Mecenes, que va aconseguir els 15.603.000 euros. Per a la temporada 22-23 s'ha aprovat un pressupost a l'alça, amb els primers equips competint al màxim nivell europeu. La xifra pressupostada és de 24.200.000 euros. En este increment, es contempla l'augment del pressupost dels primers equips, amb 17.050.000 euros per al primer equip masculí i 2.500.000 per al femení, partides que inclouen no només salaris, sinó totes les despeses que generen tots dos equips al llarg de la temporada: despeses federatives, de personal i cos tècnic, desplaçaments, etc.

 

El Club ha sigut capaç d'incrementar el pressupost davant l'exigència del repte esportiu maximitzant els seus ingressos i mantenint l'aportació dels seus Mecenes, que per a esta temporada està pressupostada en 15.650.000 euros. La Família Taronja desitja agrair a tots els patrocinadors i molt especialment a Juan Roig i Hortensia Herrero el seu incansable suport i esforç perquè València continue gaudint d'un bàsquet d'alt nivell que a més cuida les arrels a través de L’Alqueria del Basket, esforç que han mantingut intacte malgrat les dificultats que a nivell global s'han patit en els últims anys.

 

La Junta General ha ratificat els pressupostos comptant amb una representació del 71,73% de les accions. El Consell d'Administració de Valencia Basket Club SAD ha informat de la gestió que pretén aplicar, consolidant el model esportiu que s'ha impulsat durant les últimes temporades, portant tant a equip femení com masculí a instal·lar-se entre l'elit del bàsquet europeu, sempre sense perdre de vista l'esmentat objectiu de treballar per una sostenibilitat econòmica que permeta continuar gaudint de bàsquet d'elit a la nostra ciutat en el futur


TAGS: