Declaracions Rubén Burgos pre J5 EuroLeague Women vs BC Polkowice

05/12/2022

Valencia Basket posa rumb a Polònia per a afrontar el seu primer partit a domicili en EuroLeague Women. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

Després de quatre partits seguits de la competició europea a casa, ara seran sis de set a domicili: “Érem conscients que el calendari anava a ser aquest i estem preparades per a agafar avions, però sobretot amb la mateixa il·lusió que hem començat la competició a casa, continuarem visitant pavellons. L'Eurolliga per a nosaltres enguany ha de ser d'il·lusió, somiar, clar que màxima exigència, però veure cada partit i cada repte com una cosa positiva per a créixer”.

 

Sobre un Polkowice que està en un gran aquesta de forma, l'entrenador analitza que “em sembla un equip molt compacte i sòlid que té continuïtat de la temporada passada i juga molt bé a bàsquet. Crec que tenen bona química entre elles i els resultats enguany estan sent espectaculars. Si ja l'any passat van aconseguir tots els títols a Polònia i ens van posar les coses molt difícils en Eurocup, aquesta temporada han guanyat en la seua pista folgadament a Fenerbahce i han aconseguit guanyar a Praga. Parlem de dos equips candidats al títol. Així que la igualtat és màxima en el nostre grup, crec que per experiència dels equips, també per roster i per nivell de forma. Podem esperar un partit duríssim al qual anem amb il·lusió per la victòria, però sabent que en Eurolliga és difícil i després dels bons resultats obtinguts a casa, una derrota ens deixaria encara amb opcions de tot. Estem acabant la primera tornada encara”.

 

L'equip està ara en un bon moment de resultats i de salut. El tècnic admet que “a les jugadores les veig motivades per a continuar el camí. Òbviament quan veuen a mes companyes gaudint de salut i en bon nivell de forma augmenta l'alegria en el grup. Crec que en el nostre esport les dinàmiques i els estats d'ànim influeixen i hem d'estirar aquest bon moment. Crec que són 7 victòries consecutives. Encara que el dia a dia és l'important i és on hem de posar la nostra atenció del que podem controlar, no se'ns escapa que després d'una victòria la teua cara i el teu ànim per al següent entrenament són millors”.


TAGS: