Viu el bàsquet des de dins amb les localitats Team Experience

08/12/2022

Ara existeix la possibilitat de gaudir del bàsquet d'una forma única. València Basket oferirà als aficionats l'opció de gaudir dels partits de la Turkish Airlines EuroLeague des d'unes localitats especials que portaran l'experiència a un altre nivell. Naixen perquè les localitats “Team Experience” que reben aqueix nom precisament perquè permetran viure el partit molt prop dels equips.

 

Al costat de la taula d'anotadors hi haurà 4 localitats pròximes a l'equip local i 4 al conjunt visitant, oferint una visió privilegiada de la pista i de cada acció de la trobada. A més, els que ocupen aquests seients tindran accés al servei d'àpats VIP en el descans del partit. Aquestes entrades estaran a la disposició dels aficionats interessats des de 260 euros les pròximes a la banqueta visitant i des de 290 les contigües a la banqueta local. Per a aconseguir-les, només cal contactar a través del mail entradas@valenciabasket.com.

 

Les entrades quedaran a la venda en els següents partits, tenint els abonats del Club un descompte del 20% en cas de voler adquirir-les.


TAGS: