Jasiel Rivero, MVP Movistar de desembre en la Liga Endesa

31/12/2022

Per segona vegada en els tres primers mesos de competició, l'ala-pivot del Valencia Basket Jasiel Rivero ha sigut designat per la Liga Endesa com el MVP Movistar de desembre després d'acreditar en els tres partits que va disputar amb l'equip taronja en este període una mitjana de 14,6 punts amb un 73,6% en tirs de dos i un 3/3 en triples, 5 rebots, 1,6 assistències, 1,6 taps i 4 faltes rebudes per a 20’7 de valoració.

 

L'interior cubà repetix designació després de ser triat per primera vegada el mes d'octubre d'esta mateixa temporada com a MVP de la Liga Endesa amb una mitjana de 26,5 crèdits de valoració. Rivero complia amb els requisits necessaris per a ser guardonat en haver disputat tres dels quatre partits d'este període i en formar part d'un equip que ha guanyat almenys la meitat dels partits durant este mes.

 

Després de perdre's el primer partit del mes en la pista del Real Madrid, l'ala-pivot cubà va obrir desembre en la Liga Endesa amb 20 punts i 6 rebots per a 28 de valoració en la victòria a la Fonteta davant el Bàsquet Girona, després va acreditar 11 punts i 6 rebots per a 19 de valoració en 13 minuts en el triomf en la pista del Covirán Granada i va aconseguir 13 punts i 3 rebots per a 15 de valoració en la pista del Gran Canària.

 

Amb una mitjana de 22,1 crèdits per partit en la Liga Endesa en els huit encontres que ha disputat, Rivero és el jugador més valorat de la competició encara que no arriba encara el mínim de partits disputats necessaris per a ser inclòs en el llistat oficial de valoració.


TAGS: