Viatja a Berlín en el xàrter del Valencia Basket per a visitar la pista de l'ALBA

02/01/2023

València Basket obri l'opció perquè els aficionats que vulguen fer-ho puguen viatjar en el mateix avió que el primer equip masculí de cara al partit de la J21 de la Turkish Airlines EuroLeague que l'equip taronja jugarà el 26 de gener en la pista de l'ALBA Berlin. El viatge inclou vol xàrter d'anada i volta, desplaçaments des d'i a l'aeroport de Berlín, així com el desplaçament al partit, estada de dues nits en hotel de 4 estreles en allotjament i desdejuni, visita guiada per la ciutat amb guia en espanyol i menjar inclòs el 26 de gener, així com l'entrada per al partit del dijous 26 a les *20h.

 

L'avió amb destinació a Berlín eixirà el dimecres 25 a les 16.00 hores des de Manises, per la qual cosa es pregarà als viatgers estar amb bastant antelació en l'aeroport. El retorn a València tindrà lloc divendres 27 sobre les 14 hores.

 

Visita una gran capital europea

Carregada d'història i de monuments, Berlín té una apassionant visita que comença a la porta de Brandenburg, una majestuosa edificació que en altre temps seria l'accés a la ciutat. Molt a prop trobarem monuments tan característics com el Reichstag o parlament alemany, el monument a les víctimes de l'holocaust o el carismàtic Check Point Charlie, que marcaria la decisió entre est i oest durant la guerra freda. No gaire lluny, altres llocs d'interés com l'Illa dels Museus, on podrem apreciar la Catedral de Berlín o les places de Postdamer Platz o Alexanderplatz, on podem veure l'enorme torre de telecomunicacions de Berlín.

 

 

 

Preu del viatge

 

Tipus de viatge

Preu

Habitació doble

850 euros per persona

Habitació individual

950 euros per persona

 

Reserva ja la teua plaça

Ja pots reservar la teua plaça per a aquest viatge manant un correu electrònic a comercial@valenciabasket.com 

 

Es tracta d'una oferta amb places limitades. El pagament es realitzarà a través de transferència bancària en el moment en el qual es confirme la reserva

 

Condicions

Per a poder realitzar aquest viatge és imprescindible comptar amb document d'identitat en vigor amb una data de validesa mínima de tres mesos abans de la data de retorn

 

El pack inclou segur de viatge i tots els trasllats des del rebuig en origen i fins a l'aterratge de retorn a València.


TAGS: