Viatge a Alcantarilla per a veure un partidàs de la LF Endesa

27/01/2023

València Basket posa a la disposició dels seus aficionats la possibilitat de viure a Alcantarilla el partit de la jornada 20 de la Lliga Femenina Endesa que es jugarà el dissabte 4 de febrer a les 18.00 hores en el Pavelló Fausto Vicent d'Alcantarilla.


Un bus eixirà a les 14h del mateix dissabte des de la Plaça Cultura de l'Esforç de L’Alqueria del Basket. L'autobús arribarà directament al pavelló d'Alcantarilla i la volta es realitzarà res més acabe el partit. El pack pot adquirir-se a través de la pàgina web al preu de 35 euros bus i entrada, si l'aficionat desitja anar pel seu propi compte, també s'habilita la possibilitat de comprar entrades soltes a 10 euros.


Termini preferent per a abonats

Durant els primers dos dies, els abonats del València Basket tindran la capacitat de reservar la seua plaça en el viatge d'una forma preferent. El dilluns 30 de gener a les 10 hores del matí, podrà accedir a la compra qualsevol aficionat que ho desitge.


Cada abonat podrà comprar un total de dues places amb el seu abonament, i dos més per cada abonament associat que tinga en el seu compte. Per exemple, si un abonat té 3 abonaments al seu nom, podrà comprar 6 places. Si un abonat té el seu abonament, i té 3 més associats, podrà comprar 8 places.


Aquest viatge en bus està condicionat per un mínim de participació, per la qual cosa si no s'arriba a aquest aforament se suspendria el viatge, comunicant-lo al més prompte possible i oferint la possibilitat d'anar amb només entrada o retornant la totalitat els diners. Veuen a fer costat a les nostres jugadores per a seguir en la part alta de la LF Endesa!


TAGS: