Declaracions Álex Mumbrú post Valencia Basket- Maccabi Playtika Tel Aviv

02/02/2023

“Un partit en el qual crec que en la primera part hem jugat bé, movent molt bé, passant-nos la pilota i jugant el nostre bàsquet. En el tercer quart Maccabi ha pujat la intensitat defensiva i durant 3 o 4 minuts han passat massa coses durant el partit que ha fet que perdérem l'avantatge ràpidament. També en el tercer i el quart quart hem patit molt amb el rebot, és difícil competir el partit amb una diferència tan gran en el rebot, 40-22. Encara així l'equip ha cregut i hem arribat al final amb opcions de poder portar-nos-ho i s'ha decidit per xicotets detalls. El tir lliure que fallem, la falta que no fem sense estar en bonus que ens costa una cistella… Xicotets detalls que són decisions que a vegades ixen cara i a vegades creu. Estic enfadat per la derrota però molt orgullós dels jugadors, de com han lluitat fins al final i molt orgullós per la Fonteta. Per com ens han animat, com ens han portat quan estàvem set o huit a baix s'han posat a animar. Estic orgullós de tindre jugadors que lluiten fins al final i orgullós de tindre una afició com la que tenim”.