Declaracions Álex Mumbrú post Valencia Basket- Gran Canària

12/02/2023

“Un partit en el qual crec que en la primera part no hem estat del tot bé, no com volíem, sobretot en el primer quart. Se'ns han escapat de 9-10 punts i el millor del primer quart és que hem eixit vius del primer quart, ens podríem haver anat 10-12 a baix. En el segon quart hem estat un poc millor en defensa, també hem anotat més. En el tercer quart sí que és veritat que en l'última part hem estat millor defensivament, encara així ells s'han escapat, han fet bon bàsquet i hem tingut la paciència de tornar des de la defensa. En l'últim quart hem anotat, però hem tornat des de la defensa, tenint bones possessions. Recorde un tir ben defensat de Benite, un altre de Slaughter amb bona defensa que la fiquen perquè tenen talent. Però estàvem més o menys defensant bé i ens emportem una victòria i empatem el average, que és important per a nosaltres”