Estalvia fins a 7 cèntims per litre en cada proveïment amb la teua targeta BP Bonus Valencia Basket

06/03/2023

Valencia Basket ha arribat a un acord amb el Grup bp per a llançar la targeta BP Bonus Valencia Basket, una targeta identificativa que els abonats i aficionats podran mostrar en les estacions de servei bp per a obtindre un descompte de 5 cèntims per litre en cada proveïment de carburant de gasolina bp ACTIVE i de 7 cèntims per litre si es decanten per omplir el seu depòsit amb gasolina bp Ultimate.

 

La targeta BP Bonus Valencia Basket es pot recollir gratuïtament i sense necessitat de compra a la Botiga Oficial taronja de la Fonteta en el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 15h a 19h).

 

Més de 750 estacions de servei en tota España

BP és una de les principals empreses energètiques del nostre país, és present a Espanya des de 1954 i compta amb més de 750 estacions de servei repartides per tota la geografia nacional i prop de 2.300 empleats. Baix el paraigua de la nova estratègia operativa, reimaginant l'energia, bp Energia Espanya manté sengles projectes d'infraestructures i subministraments per a convertir-se en un referent tant dels combustibles sostenibles per a la indústria aeronàutica, com de l'energia solar i l'hidrogen verd. 


TAGS: