Estalvia fins a 7 cèntims per litre en cada proveïment amb la teua targeta BP Bonus Valencia Basket

06/03/2023

Valencia Basket ha arribat a un acord amb el Grup bp per a llançar la targeta BP Bonus Valencia Basket, una targeta identificativa que els abonats i aficionats podran mostrar en les estacions de servei bp per a obtindre un descompte de 5 cèntims per litre en cada proveïment de carburant de gasolina bp ACTIVE i de 7 cèntims per litre si es decanten per omplir el seu depòsit amb gasolina bp Ultimate.

 

Des de l'obertura de portes de la Fonteta per al partit de la Turkish Airlines EuroLeague del pròxim dimarts 7 de març a les 20:30 hores davant el EA7 Empori Armani Milà, els assistents a l’encontre podran recollir de manera totalment gratuïta les seues targetes BP Bonus Valencia Basket en un expositor col·locat per a tal efecte al costat de l'accés per la porta 3, en la FanZone de l'anell de distribució de la Fonteta. A partir del dimecres 8 de març, la targeta BP Bonus Valencia Basket es podrà recollir gratuïtament i sense necessitat de compra a la Botiga Oficial taronja de la Fonteta en el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 9:30h a 14h i de 15h a 19h).

 

Més de 750 estacions de servei en tota España

BP és una de les principals empreses energètiques del nostre país, és present a Espanya des de 1954 i compta amb més de 750 estacions de servei repartides per tota la geografia nacional i prop de 2.300 empleats. Baix el paraigua de la nova estratègia operativa, reimaginant l'energia, bp Energia Espanya manté sengles projectes d'infraestructures i subministraments per a convertir-se en un referent tant dels combustibles sostenibles per a la indústria aeronàutica, com de l'energia solar i l'hidrogen verd. 


TAGS: