Declaracions Álex Mumbrú post Valencia Basket- EA7 Empori Armani Milà

07/03/2023

“Un partit que crec que la primera part hem estat molt bé, que potser ens hauríem d'haver anat 7-8 punts a dalt, en comptes de la diferència que ens hem portat. En l'inici del tercer quart ha sigut demolidor per a nosaltres en els primers 4-5 minuts sobretot perquè hem comés una pèrdua només eixir i hem comés un parell d'errors. Milà ací ha aprofitat, ha estat molt bé. Ha ficat 7 en els primers huit tirs de tres amb un gran percentatge. Recorde un parell per demèrit nostre i la resta de mèrit de Milà, que han fet un molt bon tercer quart. Al final hem canviat un poc la defensa, hem sigut capaços de tornar al partit. Al final es decidix per xicotets detalls. Anàvem a l'heroica en els últims minuts, ens hem enganxat, se'ns ha escapat el rebot, però anàvem ja al límit. Felicitar a Milà i pensar en el següent partit”.