Declaracions Queralt Casas pre final LF Endesa

02/05/2023

Valencia Basket arranca aquest dijous la seua tercera final consecutiva de LF Endesa contra Perfumerías Avenida. Per primera vegada ho farà amb factor pista, per la qual cosa el primer partit se celebrarà a la Fonteta. Queralt Casas valora com arriba l'equip a aquest moment determinant de la temporada.

 

La jugadora començava assegurant que “sembla fàcil, però tres anys consecutius arribant a la final de lliga tal com està el nivell, potser és fàcil dir-ho, però no aconseguir-lo. Diuen que a la tercera va la vençuda, tant de bo siga així. Si ha de vindre vindrà. Estem contentes amb el que hem fet, però ens queda per donar”.

 

En aquesta tercera final seguida davant el mateix rival, per primera vegada l'equip tindrà factor pista: “Fa bastant tindre el camp a favor. Per a nosaltres la Fonteta, fins quan jugava fa anys en altres equips venia ací i és un públic molt entregat, que viu el bàsquet. Sembla el típic que es diu, però la Fonteta sempre és el nostre sisé jugador en la pista. Ens ajuden molt. Crec que a la vista està que sempre que juguem ací juguem a un altre ritme. Ens motivem mútuament, nosaltres a ells i ells a nosaltres. Contentes de tindre aquesta vegada el camp a favor”.

 

En les dues eliminatòries prèvies del playoff Valencia Basket ha mostrat un gran pic de forma. Casas admet que “són sensacions que tenim tots. És un bon moment. Tant de bo seguisca així, perquè també és la motivació. Ens acabem de jugar unes semis, ara vas per la final, no pot faltar motivació. Si això s'ajunta que les cames et rendisquen. Ja no sols una mateixa, però la teua companya també aquesta de gom a gom, t'entren més ganes. Ens estem contagiant les unes a les altres. Tant de bo seguisca així dos o tres partits més”.

 

Els dos partits de lliga els van guanyar les de Salamanca, però la capitana recorda que “de tot s'aprén. L'últim partit contra elles no fa molt que el juguem. No tot és dolent. Vam perdre, hi havia moltes coses a millorar. Però podem agafar-ho per a saber potser els punts més febles en aqueix partit i contra el seu estil de joc, continuar treballant com l'hem fet fins ara, sobretot en aquestes últimes dues setmanes de playoffs. Estem molt focalitzades, també en part al no tindre Eurolliga pots focalitzar-te més en el rival”.


TAGS: