Bojan Dubljevic, MVP Movistar d’abril en la Liga Endesa

03/05/2023

El capità de Valencia Basket Bojan Dubljevic ha sigut designat per la Liga Endesa com el MVP Movistar d'abril després d'acreditar en els quatre partits que va disputar amb l'equip taronja en este període una mitjana de 15,25 punts amb un 63,2% en tirs de dos, un 35% en triples i un perfecte 16/16 en tirs lliures, 9,5 rebots (4 d'ells ofensius), 1,8 assistències i 4,5 faltes rebudes per a 23’5 de valoració.

 

És la segona ocasió en la qual Dubljevic és triat com a jugador del mes en la Liga Endesa, exactament sis anys després de ser guardonat el mes d'abril de 2017. I la tercera designació d'un jugador taronja en l'actual temporada, després de les dues eleccions de Jasiel Rivero com MVP mensual a l'octubre i desembre de 2022.

 

El capità taronja complia amb els requisits necessaris per a ser guardonat en haver disputat quatre dels sis partits d'este període i en formar part d'un equip que ha guanyat almenys la meitat dels partits durant este mes.

 

Després de perdre's per lesió els partits davant el Cazoo Baskonia i en la pista del Joventut Badalona, el pivot montenegrí va obrir el seu mes d'abril en la Liga Endesa amb 17 punts i 9 rebots per a 18 de valoració en la victòria a la Fonteta davant el Real Betis Baloncesto, després va acreditar 13 punts i 14 rebots per a 25 de valoració en la pista del UCAM Murcia i va contribuir als dos triomfs que ha encadenat el conjunt taronja a la Fonteta amb 13 punts i 6 rebots per a 23 de valoració davant Surne Bilbao Basket i 18 punts i 9 rebots per a 28 de valoració en el triomf del passat dissabte enfront del Monbus Obradoiro.


TAGS: