Rebuda, foc i moltes sorpreses per a començar la final

03/05/2023

Valencia Basket es mesura a Perfumerías Avenida en la seua tercera final consecutiva de la Lliga Femenina Endesa, aquesta vegada amb el factor pista a favor, cosa que vol fer valdre ja en el primer partit que tindrà lloc demà a la Fonteta.

 

La jornada començarà amb una rebuda especial a les jugadores. A les 18h passaran les primeres per la Plaça Cultura de l'Esforç en L'Alqueria, així que uns minuts abans, la plaça ja estarà condicionada. No faltarà la barra habitual en les quedades prèvies als partits, a més d'animació, música i altres sorpreses.

 

Com en els dies grans, es demana als aficionats que assistisquen al partit que el facen vestint #TotsDeTaronja, convertint el pavelló en una autèntica caldera. Milers d'aplaudidors taronja il·luminaran els seients de la Fonteta per a fer un enorme tifo abans del bot inicial, i els mòbils ajudaran a donar-li una llum especial a la pista, mentre en la presentació de les jugadores no faltarà el foc característic de les grans cites.

 

Es multiplicaran els al·licients durant el partit, amb l'actuació del grup de ball Fit Dance Center València, un dels favorits de la graderia, repartiment de regals i merchandising, les cams més divertides en videomarcador i l'habitual racó de Pam en l'anell perquè els més xicotets gaudisquen també els instants previs a l'inici.

 

Tot això en el millor ambient possible, amb una Fonteta bolcada que ja va demostrar en la tornada de les semifinals la importància que pot tindre, portant a l'equip a una contundent victòria que va valdre el passe a la final, amb més de 6.000 persones deixant-se la veu. No faltes a la cita i compra les teues entrades en https://valenciabasket.koobin.com/!


TAGS: