Declaracions Álex Mumbrú prèvia Baxi Manresa- Valencia Basket

05/05/2023

L'entrenador de Valencia Basket Álex Mumbrú recordava en la prèvia del partit de la jornada 31 de la Liga Endesa que li portarà a visitar la pista del Baxi Manresa el diumenge a la vesprada el bon moment de forma de l'equip del Bages, que ha guanyat els seus últims cinc partits com a local en el Nou Congost: “Manresa va començar no tan bé però últimament estan jugant un gran bàsquet. A casa, ja no sols en la Champions, que li van guanyar a Lenovo Tenerife, venen guanyant els últims partits. A casa són un rival molt molt perillós, però també fora. Venen de fer un gran partit a Màlaga i estan a punt de guanyar, jugant un bon bàsquet. I apart amb el que porta jugar per a guanyar partits per a eixir de les posicions de baix i això encara els fa més perillosos”.

 

El tècnic taronja té clar que “hem d'intentar parar el seu contraatac. No serem els únics, ho intenten tots els equips de la Lliga. Sabem de la velocitat de Manresa en transició, que són capaços d'organitzar el seu contraatac fins i tot després de cistella. Saben quines són les febleses de la defensa quan arriben corrent. I hem d'intentar sobretot saber que serà un partit de molt de ritme i que haurem d'eixir amb molta energia”.

 

En la recta final de la segona setmana consecutiva d'un solo partit, Mumbrú es mostrava “satisfet amb la setmana de treball. Ha sigut una setmana llarga però al mateix temps dura, de moltes hores. De duresa i del que creiem que es necessita per a anar ajustant coses. I vorem si som capaços de tindre molta energia de cara al partit a Manresa”.

 

L'equip taronja afrontarà eixe partit amb la infermeria plena, ja que com revelava l'entrenador de Valencia Basket “en tota la setmana no ha entrenat ningú dels quals van faltar la setmana passada. Ni Xabi ni Klemen ni Papi ni Sam ni Millán. Continuen sent baixes. Vorem si hui hi ha algun que entrene, però en cap cas cap d'ells ha pogut fer tota la setmana d'entrenament amb nosaltres”.


TAGS: