Bojan Dubljevic iguala a Rafa Martínez com 2n jugador amb més partits a Valencia Basket

15/05/2023

En el triomf d'ahir en la pista del Carplus Fuenlabrada, el capità de Valencia Basket Bojan Dubljevic va jugar el seu partit 626 amb la camiseta taronja. Una xifra que li permet igualar a un altre capità de llegenda, Rafa Martínez, en la segona posició històrica de partits jugats amb el nostre Club. Només Víctor Luengo, amb 643 encontres, els mira des de més amunt en eixa classificació.

 

El partit disputat ahir en el Fernando Martín va ser el partit 371 de Dubljevic en la Liga Endesa amb els colors del Valencia Basket, als quals cal unir 233 en competicions europees (líder històric en esta classificació), 17 en Copa del Rei (líder empatat amb Víctor Luengo) i 5 en Supercopa Endesa.

 

El pivot montenegrí arriba a esta xifra de partits en la seua onzena temporada com taronja. Una trajectòria que li ha permés inscriure el seu nom en el més alt de moltes de les classificacions estadístiques més importants del primer equip masculí de Valencia Basket. Dubljevic és el màxim anotador de la història de l'entitat (7.323 punts), però és que a més és el màxim encestador en totes les competicions que ha disputat amb la nostra camiseta (4.330 en Liga Endesa, 2775 en competicions europees i 182 en la Copa del Rei) excepte la Supercopa Endesa.

 

És també el màxim rebotejador de la història del Club (3.448) i el màxim rebotejador en totes les competicions. Està prop de convertir-se en el quart jugador que arriba a les 1.000 assistències repartides, cinqué en taps (150), segon en recuperacions (450) i segon en triples anotats (679), per darrere de Rafa Martínez.

 

En el partit del pròxim dimecres 24 de maig davant el Río Breogán, Dubljevic pot superar a Rafa Martínez i col·locar-se en la segona posició històrica de partits jugats amb Valencia Basket. Curiosament en eixe encontre, si intenta un llançament de tres punts, igualarà a l'escorta català en un altre apartat estadístic, ja que es convertirà al costat del mateix Martínez en els únics jugadors que han intentat almenys 1.000 triples en acb amb la camiseta taronja. De moment, ha ficat 386 dels triples que ha intentat, a cinc de distància d'igualar a Sam Van Rossom com segon jugador amb més tirs de tres anotats en Liga Endesa.


TAGS: