A la venda les entrades per al partit davant el Río Breogán del 24 de maig

15/05/2023

Valencia Basket posa des de les 18h de hui a la venda les entrades per al partit de la jornada 34 de la Liga Endesa que li mesurarà al Río Breogán el dimecres 24 de maig a les 20:30 hores a la Fonteta des d'un preu de 20 euros. Les localitats es podran adquirir a través de l'enllaç https://valenciabasket.koobin.com/

 

Grada

Río Breogán

Fons

20 euros

Grada Lateral

20 euros

Cistella

25 euros

Preferent

30 euros

Tribuna Corba

30 euros

Tribuna Lateral

50 euros

Tribuna Central

60 euros

 

Venda online

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el seguent enllaç: https://valenciabasket.koobin.com/. En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Si no vindràs, allibera el teu seient

Es recorda a tots els aficionats posseïdors d'abonament global que no vagen a acudir a un partit de l'equip masculí, que poden alliberar el seu seient a través del següent link fins a 24 hores abans del partit. En cas que la localitat es venga, pots acumular un 20% del preu de l'entrada que es transformarà en descompte per al teu abonament de la temporada 23/24.

 

Cal recordar que la màscareta ja no és obligatòria, i ha passat a ser voluntària amb les últimes restriccions de les autoritats sanitàries. D'altra banda el Passaport COVID no serà necessari per a accedir, i el Club reforçarà els serveis de neteja i desinfecció.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.TAGS: