Agraïment a Lauren Cox

18/05/2023

Valencia Basket vol agrair a Lauren Cox el seu treball i professionalitat durant el període en el qual ha jugat amb la camiseta taronja, etapa que ara acaba després de concloure el seu contracte amb el Club.

 

La nord-americana va aterrar a València en aquesta temporada històrica provinent de IDK Euskotren. La gran regularitat de la pivot al llarg d’estos mesos ha sigut fonamental en els reptes de l'equip, per a arribar fins als quarts de la EuroLeague Women en la temporada del debut i alçar la primera lliga de la història de l'equip femení. Els números de Cox li han permés en només uns mesos colar-se en alguns topalls històrics del Club. En 57 partits (36 de LF Endesa, 2 de Copa, 2 de Supercopa i 17 de EuroLeague Women), la jugadora ha aconseguit el Top 13 de punts (653), Top 7 de triples (86) i Top 2 de taps (80).

 

Valencia Basket vol desitjar-li la major de les sorts en els seus pròxims reptes professionals i recordar-li que sempre serà part de la Família Taronja i una de les Campiones de la primera lliga de la història de l'equip femení. Gràcies per tot, Lauren!


TAGS: