El Roig Arena, protagonista del XII Marketing Meeting de Valencia Basket

18/05/2023

El XII Marketing Meeting del Valencia Basket es va celebrar en la nit d'ahir en L’Alqueria del Basket, i igual que en les onze edicions anteriors, va concloure amb un rotund èxit, tant en l'apartat de participació com en el d'intercanvi d'informació i networking.

 

Aquesta nova edició del Màrqueting Meeting ha comptat amb més de 180 directius representant a més de 80 companyies, a més de diversos col·laboradors i consellers del Club que han compartit moments i experiències sobre temes relacionats amb el màrqueting i l'empresa al llarg d'aquest consolidat esdeveniment pensat per a incrementar sinergies i reforçar els llaços d'unió entre els integrants de la gran Família Taronja i tot el seu entorn. “Roig Arena: Construint el futur” ha sigut la temàtica d'una jornada que ha trobat en la pista central de la instal·lació el seu acomodament perfecte.

 

L'acte ha començat amb la benvinguda i el discurs d'obertura del Director General taronja, Enric Carbonell, que va valorar les principals conclusions extretes en una temporada en la qual l'equip femení ha aconseguit el seu quart títol amb la Lliga Femenina Endesa, i el Club no ha deixat de créixer en molts fronts, abans de fer un xicotet repàs a les nombroses accions desenvolupades de la mà dels patrocinadors de l'entitat.

 

La ponència principal de l'acte ha sigut a càrrec del Director General del Roig Arena, Víctor Sendra, que va desgranar els detalls de la instal·lació així com els seus principals característiques, espais i possibilitats que oferirà a tots els patrocinadors i esdeveniments que aculla. A ell es van unir Victoria Matthews i Robert Fitzpatrick, presidenta de la European Arenas Association i de The Odyssey Trust Company, empresa propietària de l'Arena de Belfast (Irlanda del Nord). A través de l'experiència de tots dos i els exemples que han conegut de primera mà, es va posar en valor el projecte del nou recinte, que es convertirà en referència europea “per damunt dels principals arenes del continent” portant l'experiència de l'usuari a un altre nivell. La cita es va tancar amb un còctel en les pistes exteriors de la instal·lació.

TAGS: