Claudia Contell torna com a jugadora del primer equip taronja

26/05/2023

El projecte de Valencia Basket continua fent passos ferms en l'elit del bàsquet femení. La cinquena temporada de l'equip en la màxima categoria ha culminat amb la consecució del primer títol de LF Endesa del Club, sumant ja el quart trofeu en el palmarés. Un equip històric amb una base de jugadores que porten diversos anys competint juntes als ordes de Rubén Burgos i amb una important aposta per les joves de L’Alqueria del Basket, que han sabut ajudar a cada moment i han mostrat ser present i futur del bàsquet.

 

Després de l'èxit d'aquesta campanya el Club manté l'aposta per aqueixa mescla d'experiència i joventut, per la qual cosa la plantilla de la 23/24 tindrà 10 jugadores professionals a les quals se sumaran de nou joves jugadores que puguen ajudar al primer equip mentre continuen desenvolupant el seu talent.

 

Dins d'aqueixa filosofia, Valencia Basket suma al primer equip a la canterana Claudia Contell (2003, Espanya, 1.78m), amb contracte fins a la temporada 2025-26, al cap d'un any de cessió en Hozono Global Jairis. La jove base s'uneix així a les recentment incorporades Merritt Hempe i Nadia Fingall, al retorn de Bec Allen, a les renovades Marie Gülich i Leticia Romero, i a Raquel Carrera, Cristina Ouviña i Queralt Casas, jugadores que tenen contracte en vigor amb el Club.

 

Sobre Claudia Contell

La valenciana va arribar al Valencia Basket en la categoria aleví en 2014, després de passar per CB Jovens L'Eliana. Des de la temporada 20-21 va estar vinculada en el NB Paterna de LF Challenge i al gener de 2021 va completar el seu debut amb el primer equip taronja en un partit d'Eurocup Women. Durant la temporada 21-22 va estar alternant la seua presència amb tots dos conjunts, amb més protagonisme en el combinat de Rubén Burgos. Amb el primer equip ha disputat en total 39 partits, havent arribat a anotar fins a 11 punts en una trobada. En LF Challenge va fer una mitjana de 12,2 punts, 4,3 rebots, 2,6 assistències, 2,3 recuperacions i 11,6 de valoració. Aquesta última campanya en Hozono Global Jairis en LF Endesa ha jugat un total de 30 partits fent 6,4 punts, 2,4 rebots, 1,5 assistències i 1 recuperació en 16 minuts jugats de mitjana.


TAGS: