Agraïment a Emily Kalenik

27/05/2023

Valencia Basket vol agrair a Emily Kalenik el seu esforç i compromís durant el període en el qual ha jugat amb la samarreta taronja, etapa que ara acaba després de concloure el seu contracte amb el Club.

 

La jugadora polonesa va arribar al planter de Valencia Basket en la temporada 20-21, incorporant-se a l'equip júnior. Les dues últimes campanyes ha estat alternant la seua participació en La Cordà de Paterna en LF Challenge -que enguany ha fregat l'ascens a LF Endesa- i en el primer equip taronja, amb el qual ha disputat un total de 14 partits (10 de LF Endesa i 4 de EuroLeague Women). Tot això, complint amb escreix amb el seu inestimable treball i professionalitat i sent important per a la consecució dels objectius del Club de la temporada.

 

Valencia Basket vol desitjar-li la major de les sorts en els seus pròxims reptes professionals i recordar-li que sempre serà part de la Família Taronja i una de les Campiones de la primera lliga de la història de l'equip femení. Gràcies per tot, Emily!


TAGS: