Declaracions Jared Harper prèvia Valencia Basket- Barça

31/05/2023

Després d'un dia per a recuperar energia després del primer partit de la sèrie, el primer equip masculí de Valencia Basket ha tornat este matí als entrenaments amb els 14 jugadors que té disponibles. Un d'ells ha sigut el base Jared Harper, que ha pogut exercitar-se amb normalitat malgrat que va abandonar el primer partit de la sèrie davant el Barça per una torçada en el turmell dret. El propi jugador reconeixia que “em trobe bé, és una bona oportunitat eixir per este segon partit. Juguem a casa i volem aconseguir la victòria”.

 

El director de joc nord-americà insistia que “podem resoldre algunes coses que podem fer millor tant ofensiva com defensivament. Hem de continuar millorant al llarg de la sèrie. Crec que hi ha algunes coses que ja estem fent bé, hem d'insistir sobre elles per a canviar el resultat final”.

 

Harper va tornar a la convocatòria per a esta sèrie de quarts i va ser el segon millor anotador amb 15 punts en el primer partit, encara que assegura que “l'única cosa que m'importa és fer la jugada correcta per a l'equip. Ja siga anotar o passar la pilota, només vull fer el correcte per a ajudar l'equip a guanyar”.

 

L'equip taronja torna a casa després d'un decebedor tancament de Lliga Regular, però Harper considera que hi ha motius per a aconseguir canviar les sensacions de l'afició en el partit del divendres: “És evident que en l'últim partit a casa no ens vam meréixer guanyar, però crec que vam fer un bon partit en el primer a Barcelona, jugàrem dur. Hi ha coses que podem fer millor i hi ha coses que hem de continuar fent bé per a canviar el resultat i guanyar. Espere que puguem fer un gran partit a casa”.

 

Harper incidix en esta idea recalcant que “és temps de playoff, és l'única cosa que compta. Si no guanyem el partit del divendres, la temporada s'ha acabat. Farem tot el possible per a forçar un tercer partit i tornar a Barcelona. Però el primer que hem de fer és guanyar a casa i crec que l'equip està preparat per a això”.

 

En una post-temporada en la qual a tot el món s'estan donant bastants sorpreses d'equips pitjor classificats que han eliminat als seus rivals malgrat no tindre el factor pista, el base taronja espera que Valencia Basket puga ser un altre d'eixos equips que aconsegueixen avançar de ronda malgrat començar pitjor classificats: “Crec que la clau és jugar de la manera adequada, jugar bé quan arriba el moment definitiu. Ha sigut una temporada plena de reptes, hem tingut moltes pujades i baixades però crec que podem trobar la manera de guanyar el segon partit i tindre una oportunitat en el tercer partit”.


TAGS: