Carrera, Casas, Ouviña i Torrens, en la llista definitiva de l'Eurobasket

11/06/2023

Quatre jugadores taronja estaran en l'Eurobasket Women. La FEB ha fet pública aquest matí la llista definitiva de 12 després de la preparació prèvia per a la cita europea. Cristina Ouviña, Alba Torrens, Queralt Casas i Raquel Carrera formen part de la convocatòria final elaborada per Miguel Méndez. Leticia Romero, que sí que ha format part de la preparació, ha sigut l'últim descarte. Un terç de la plantilla espanyola amb segell Valencia Basket.

 

Sobre el descarte de la base canària, Méndez ha volgut “agrair a Leticia la seua presència fins al final ací sense perdre la seua professionalitat. Ser l'últim descarte mai és fàcil i ha estat ajudant a l'equip fins al final. Sumat a les altres jugadores, Maria Eraunzetamurgil, Nerea Hermosa i Andrea Vilaró, han fet que la competitivitat que regna en el grup ens haja fet un equip millor. Són part del nostre equip fins al final i, per descomptat, per al futur”.

 

El combinat nacional ha completat una bona fase preparatòria, havent guanyat quasi tots els partits amistosos, amb 16 jugadores, que ara es redueixen a 12. Després de la seua última parada a Hongria amb una victòria i una derrota, la selecció viatjarà a Tel Aviv, Israel, per a arrancar la seua participació en la fase de grups de l'Eurobasket Women. Espanya està en el grup A.

 

El dijous 15 de juny Espanya s'estrenarà davant Letònia a les 20:00h. L'endemà les de Méndez s'enfrontaran a Montenegro a les 19:45h. Després d'un dia de descans, el diumenge 17 tancaran la fase de grups contra Grècia a les 19:45h. Els primers de cada grup es classificaran directament als quarts de final. En cas que Espanya no quede primer de grup, el dilluns 19 tindrà l'oportunitat de classificar-se en el partit del 2n del grup A contra el 3r del grup B o el duel del 3r del grup A contra el 2n del grup B.

 

El dimarts 20 de juny les seleccions classificades per a habitacions que disputaven la fase de grups a Tel Aviv, és a dir, els grups A i B, viatjaran a Ljubljana, Eslovènia, per a jugar la fase final. El dijous 22 seran els partits de quarts. Després de dia de descans, les semifinals es disputaran el dissabte 24. La gran final serà el diumenge 25 a les 20:00h.


TAGS: