L'última camiseta de Van Rossom, al museu de L’Alqueria del Basket

12/06/2023

L'última camiseta que el base Sam Van Rossom va vestir sobre el parquet de la Fonteta en un partit oficial del Valencia Basket és l'última adquisició del museu de camisetes històriques que es pot vore en la recepció de L’Alqueria del Basket. Va ser el propi base belga el que va entregar i va depositar en la vitrina eixe equipatge amb el seu dorsal 9 que va lluir el 22 de novembre de 2022 en un partit de la Turkish Airlines EuroLeague davant el Real Madrid que va ser el seu últim xoc com taronja. Van Rossom va ser el màxim anotador d'eixe encontré amb 17 punts.

 

No és l'única camiseta de Van Rossom que descansa en la galeria-museu de L’Alqueria del Basket, ja que hi ha un exemplar de l'equipament retro commemoratiu dels 1.000 partits en acb de la temporada 2015-16 que li pertany en les vitrines. Encara que la que acaba d'ingressar sí que serà l'última amb el dorsal 9 per a un jugador del primer equip masculí després de la decisió revelada dimecres passat de retirar este número i concedir-li una pista en el seu honor en L’Alqueria del Basket.

 

En el moment d'entregar la camiseta, Sam reconeixia que “és un honor molt gran i m'ompli d'il·lusió. I sobretot per als xiquets també. Quan jo era un xiquet sempre em fixava molt en els jugadors del primer equip d'on estava jugant jo. Eren els meus ídols, em fixava en ells per a copiar el seu joc. I sent ací significa encara més. Este és un Club que té un planter molt gran, molts xiquets venen ací a entrenar en unes instal·lacions que són una de les millors d'Europa. Ells venen amb il·lusió i si puc ajudar-los a transmetre'ls els valors que he tingut durant la meua carrera o que es fixen en mí, en el joc o el que siga, és un honor molt gran poder ser ací”.


TAGS: