Quirónsalud Valencia reafirma la seua aposta per la Cultura de l'Esforç

22/06/2023

L'Hospital Quirónsalud València reafirma la seua aposta per l'esport i els seus valors ampliant la seua col·laboració amb Valencia Basket a les dues pròximes temporades, fins al final de la campanya 2024-25. Amb aquest nou acord aconseguit, Quirónsalud Valencia continuarà sent el responsable del servei d'infermeria de L’Alqueria del Basket i oferirà, de primera mà, assistència sanitària als més de 700 jugadors i entrenadors que formen part de la casa del bàsquet europeu de formació.

 

A més la Família Taronja podrà continuar beneficiant-se dels consells de salut que ofereix el centre hospitalari a través dels seus especialistes de referència a abonats i seguidors a través de diferents canals i xarxes socials amb l'objectiu de promoure hàbits de vida saludables en els quals l'esport serà el seu eix central.

 

La Lliga Sènior Quirónsalud, tot un èxit

Fruit de la nova vinculació, Quirónsalud Valencia continuarà sent el col·laborador principal de la competició amateur de L’Alqueria a la qual dona nom, la Lliga Sènior Quirónsalud, que ha comptat en l'edició que acaba d'acabar amb més de 700 jugadors i els partits dels quals es jugaran dins de les millors instal·lacions d'Europa.

 

Un exemple més de la promoció d'hàbits de vida saludables i valors com l'esperit de superació i el treball en equip, que tant Valencia Basket com Quirónsalud volen impulsar a través de l'esport.

 

Amb aquest acord el Grup Hospitalari Quirónsalud reafirma el seu compromís amb la salut de l'esport, per la qual vela des de fa anys com a servei mèdic oficial del Mundial de MotoGP i proveïdor mèdic oficial de la Selecció Espanyola de Bàsquet femenina i masculina, a més de col·laborar amb diversos clubs d'handbol, futbol, bàsquet o rugbi del nostre país. Així mateix, el grup hospitalari també té una àmplia experiència en la cobertura mèdica de grans esdeveniments esportius com el Madrid Mútua Open de tennis, la Nationale-Nederlanden Sant Silvestre Vallecana o l'últim Eurobasket femení 2021, disputat a Espanya.

 

Quirónsalud a la Comunitat Valenciana i la Regió de Murcia

Quirónsalud disposa 9 centres a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia i obrirà el mes vinent d'octubre un nou centre en la ciutat d'Elx conformant un grup líder a l'avantguarda de la medicina privada on les persones són l'epicentre.

 

Quirónsalud es posiciona al capdavant de la sanitat privada a la Comunitat Valenciana i Múrcia en el que a dotació tecnològica es refereix, així com en el confort i les prestacions tant per al pacient com per als professionals que presten els seus serveis els seus centres.

 

Sobre Quirónsalud

Quirónsalud és el grup hospitalari líder a Espanya i, juntament amb la seua matriu Fresenius-Helios, també a Europa. Compta amb més de 40.000 professionals en més de 125 centres sanitaris, entre els quals es troben 54 hospitals que ofereixen prop de 7.000 llits hospitalaris. Disposa de la tecnologia més avançada i d'un gran equip de professionals altament especialitzats i de prestigi internacional. Entre els seus centres, es troben l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz, Centre Mèdic Teknon, Ruber Internacional, Hospital Universitari Quirónsalud Madrid, Hospital Quirónsalud Barcelona, Hospital Universitari Dexeus, Policlínica de Guipúscoa, Hospital Universitari General de Catalunya, Hospital Quirónsalud Sagrat Cor, etc.

 

El Grup treballa en la promoció de la docència (huit dels seus hospitals són universitaris) i la investigació mèdic-científica (compta amb l'Institut d'Investigació Sanitària de la FJD, acreditat per la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació).

 

Així mateix, el seu servei assistencial està organitzat en unitats i xarxes transversals que permeten optimitzar l'experiència acumulada en els diferents centres i la translació clínica de les seues investigacions. Actualment, Quirónsalud està desenvolupant multitud de projectes d'investigació en tota Espanya i molts dels seus centres realitzen en aquest àmbit una labor capdavantera, sent pioners en diferents especialitats com a oncologia, cardiologia, endocrinologia, ginecologia i neurologia, entre altres.


TAGS: