Agraïment i comiat a Klemen Prepelic després de tres temporades a Valencia Basket

24/06/2023

Valencia Basket ha decidit no renovar el contracte de Klemen Prepelic, per la qual cosa l'escorta internacional eslové posa fi a la seua etapa a Valencia Basket després de tres temporades com taronja. En la campanya 2022-23 ha participat en 52 partits amb unes mitjanes de 6,7 punts amb un 25,2% en triples, 0,7 rebots i 2,9 assistències per a 6,4 de valoració.

 

El Club vol agrair la professionalitat, el lliurament i el treball realitzats per Klemen Prepelic durant el temps que ha defensat la samarreta taronja i li desitja el millor en el seu futur, tant a nivell professional com personal.

 

Tres anys com taronja

Klemen Prepelic va arribar a Valencia en l'estiu de 2020 procedent del Club Joventut Badalona i ha participat en un total de 158 partits com a jugador taronja amb una mitjana de 10,6 punts amb un 33,2% en triples, 1,3 rebots, 2,7 assistències i 9,4 de valoració. La seua millor campanya a Valencia Basket va ser la primera, en la qual a penes es va perdre quatre partits per lesió en la temporada més llarga de l'historial del primer equip masculí taronja i va acabar amb una targeta de 11,7 punts amb un 51,5% en triples i 10,9 de valoració. La seua segona campanya va finalitzar abans d'hora per una greu lesió al braç esquerre, però es va recuperar satisfactòriament per a, després d'executar la clàusula per a estendre el seu contracte un any més i disputar l'Eurobasket, tornar per a la seua tercera temporada en el nostre Club.


TAGS: