Kia Autopista Sur i Ford Atursa, patrocinadors de mobilitat del VBC

03/07/2023

Kia Autopista Sur i Ford Atursa, concessionaris oficials de KIA i Ford a València, han tancat un acord amb el València Basket com a patrocinador de mobilitat per a la temporada 2023-2024. L'acord proporcionarà vehicles de la marca KIA a l'equip masculí, i vehicles Ford a L'Alqueria del Basket i a l'equip femení, vigent Campió de Lliga.

 

El concessionari valencià, distingit per Kia Espanya a principis de 2023 com a concessionari “Platinum Prestige” pel compliment d'estàndards de qualitat en les seues instal·lacions i la gestió en la venda i postvenda, compta amb cinc centres a València i província (Avinguda del Port 53 i Pista de Silla 182, a València; Alginet, Paterna i Torrent). Per part seua, Ford Atursa, situat en l'Avinguda Ausiàs March 81 (Al costat del Pavelló de la Font Sant Lluís) on va arrancar la seua activitat l'any 1964, és l'únic concessionari oficial de Ford situat dins de València capital.

 

Jesús Cano, Director General del grup, valorava l'acord: “Estem molt contents de poder anunciar aquesta unió de patrocini entre les nostres societats i un dels equips esportius més importants de la nostra ciutat. El nostre Grup d'Automoció i València Basket comparteixen valors com el treball en equip, la millora contínua, la solidaritat i el respecte a les persones. Amb la nostra aportació al projecte dels vehicles marca Kia i Ford, on predominen els vehicles amb tecnologia híbrida i híbrida endollable, mantenim el nostre compromís amb el medi ambient i per una societat més sostenible".

 

Per part seua, Víctor Luengo, Director de Relacions Institucionals del Club, compartia la satisfacció per l'acord: "Volem agrair a Jesús i a tot el Grup la seua aposta pels nostres valors. Estem segurs que aquesta col·laboració ens ajudarà totes dues entitats a continuar creixent i a aconseguir les nostres metes. Estem encantats de donar-los la benvinguda a la Família Taronja, i tant de bo que siguen molts més anys junts".


TAGS: