Claver i Pradilla, en la llista d'Espanya per a preparar el Mundial

05/07/2023

Els jugadors de Valencia Basket Víctor Claver i Jaime Pradilla entren en la llista de 16 jugadors d'Espanya per a preparar la Copa del Món. Una cita que tindrà lloc del 25 d'agost al 10 de setembre entre Filipines, el Japó i Indonèsia. La FEB, a més, ha confirmat que Xabi López-Arostegui, un dels campions de l'Eurobasket del passat estiu al costat de Pradilla, no ha entrat en aquesta convocatòria a causa d'una lesió de la qual està en procés de recuperació.

 

Els taronja Pradilla i Claver formaran part d'aqueixa fase de preparació de la selecció, que arrancarà el dimecres 26 de juliol a Madrid i comptarà amb diversos amistosos. Començarà davant Veneçuela en el WiZink Center de Madrid el 4 d'agost. Posteriorment, es mesurarà a Eslovènia l'11 d'agost i als Estats Units el 13 d'agost en el Martín Carpena de Màlaga. Granada serà la seu dels dos últims amistosos davant el Canadà el 17 d'agost i la República Dominicana el 19 d'agost.

 

Espanya arriba a aquest campionat com a vigent campiona i, a més, com a número 1 del Rànquing Mundial FIBA. La selecció tindrà la seu a Jakarta, Indonèsia, i està enquadrada en el grup G. Debutarà el dissabte 26 d'agost davant Costa d'Ivori. El dilluns 28 es mesurarà al Brasil i tancarà la fase de grups davant l'Iran el dimecres 30. Els tres partits es disputaran a les 15.30, hora d'Espanya.


TAGS: