“Bàsquet a la valenciana”: Valencia Basket manté els seus preus per a la Campanya d'abonaments 23-24

06/07/2023

Valencia Basket Club llança hui la seua campanya de renovació i venda d'abonaments 2023-24, sota el lema “Abona’t al bàsquet a la valenciana”, en una temporada en la qual els primers equips taronja afrontaran per segon any consecutiu el repte de disputar la màxima competició europea, competint així amb els millors equips del continent. Una vegada més, Valencia Basket serà l'únic equip espanyol que podrà gaudir per partida doble aquesta competició la pròxima campanya.

 

Com en els últims anys, existirà un abonament que englobarà tots els partits del Valencia Basket com a local en la Font de Sant Lluís. A diferència d'altres clubs, aquest abonament inclou la totalitat dels partits de playoff tant nacionals com d'eliminatòries europees que puguen disputar els seus dos equips professionals a la Fonteta, siga com siga la ronda que aconseguisquen. L'abonament global inclourà perquè la participació de tots dos equips, masculí i femení, en l'Eurolliga, a més dels duels corresponents a Lliga Endesa i Lliga Femenina Endesa.

 

A més, tornarà a haver-hi abonament femení per a aquells que vulguen gaudir únicament de la temporada d'un equip femení que ve de conquistar la seua primera Lliga Femenina Endesa i fregar la Final Four de l'Euroleague Women.

 

El lema “Abona’t al bàsquet a la valenciana” és el triat pel Club en aquesta ocasió. El vídeo que acompanya la campanya representa a través de la comèdia una situació hipotètica en la qual el bàsquet s'inventa a València, amb les particularitats que això comporta, convertint a “James Naismith” en “Jaume Naismith”. L'objectiu no és un altre que reflectir l'especial manera de viure el bàsquet que es té a la ciutat. La intensitat, els nervis, l'emoció i l'espectacle, ingredients que fan dels partits a la Fonteta una recepta única i incomparable. El bàsquet no s'haurà inventat a València, però el Club considera que, gràcies als seus aficionats, no ha fet falta inventar-lo per a viure'l com ningú.

 

Pots descarregar ací tots els detalls de la campanya:

Descarrega el dossier informatiu

 

Beneficis per ser abonat

Més enllà de l'accés a tots els partits, els posseïdors de l'abonament de Valencia Basket comptaran amb tots aquests beneficis:

      Preferència de compra en entrades per a partits addicionals (Ex. Copa del Rei, Copa de la Reina, etc.)

      Preferència de tots els abonats per a la compra d'abonaments per al canvi al Roig Arena si mantenen la condició d'abonats per a la temporada 24/25

      Avantatges i descomptes especials per a joves

      Possibilitat de cessió de seient

      Possibilitat d'alliberar seient amb recompensa en partits del masculí

      Possibilitat d'assignació de seient en partits del femení

      Promocions especials en la compra d'entrades a determinats partits

      Descomptes del 10% en botigues VBC. Subjecte a les condicions de cada promoció

      Descomptes en productes i serveis per part de les empreses del Club Taronja

      Participació en sortejos i concursos exclusius per a Abonats

      Participació en esdeveniments i accions promogudes pel Club

      Descompte del 10% en celebracions d'aniversaris en L’Alqueria del Basket

      Descompte del 10% en lloguer de pistes de L’Alqueria del Basket

 

Dates de renovació, millora i venda en línia

Des d'aquest moment es procedirà a la renovació de tots els abonats/as de la temporada 22/23, global i femení, que tenen la renovació automàtica amb domiciliació bancària, llevat que comuniquen el contrari abans del dia 12 de juliol a les 13:30h. Per a aquesta renovació, serà necessari que els abonats tinguen totes les seues dades actualitzades en la seua Zona Personal de la web, en cas que falte alguna dada pot enviar-se a abonos@valenciabasket.com  

 

Del dia 13 fins al 14 de juliol a les 17h, tot abonat/a podrà millorar la seua localitat dins dels seients disponibles. La millora o canvi de localitat es podrà realitzar a través de la web de Valencia Basket accedint a la Zona Personal.

 

El dia 17 de juliol, a les 16.00 hores, s'obri el període de venda de nous abonaments, tant de l'Abonament Global 23/24 com de l'Abonament Femení 23/24. Aquesta primera tanda de venda d'abonaments acaba el dia 28 de juliol a les 13:30h. Pots consultar la resta de les condicions i situacions ací: Descarrega el dossier informatiu

 

ABONAMENT GLOBAL

Més de 56 partits amb el teu abonament global

De cara a aquesta nova temporada, amb l'Abonament Global es podrà gaudir de 17 trobades d'EuroLeague, més l'eliminatòria posterior si l'equip es classifica. En Lliga Endesa, 17 trobades en la lliga regular, a més dels partits de l'eliminatòria pel títol si l'equip entra en Playoff. En Lliga Femenina Endesa, seran 15 trobades, als quals sumaríem els possibles de Playoff així com els 7 mínims de la fase de grups d'Euroleague Women. Tot això suma un total de 56 partits com a mínim que poden gaudir-se amb el teu abonament.

 

Es mantenen els preus, abonaments des de 200 i 250 euros

El club disposarà els abonaments a un preu especial per a joves i pensionistes. Presentant l'acreditació de qualsevol d'aquestes condicions pots adquirir el teu abonament global per un preu de només 200€ en graderia fons, fita que disputant el mínim de partits aquesta temporada, equivaldria a veure cada partit per poc més de 3.50€. Si no eres pensionista ni compleixes amb les condicions per a beneficiar-te de descompte jove, pots adquirir la teua passada de temporada des de 250€, l'equivalent a una mica menys de 4.50€ el partit, quantitat que seria menor si l'equip disputa Playoff, i que permet veure tots els duels de la màxima competició europea. El descompte jove del 20% del preu va dirigit a tots aquells nascuts entre el 01-07-1998 i el 30-06-2008, o cosa que és el mateix, que tinguen entre 16 i 25 anys. El descompte de pensionistes per la mateixa quantitat va dirigit a persones amb carnet de jubilació i majors de 65 anys.

 

Descomptes en el teu abonament familiar

A partir del tercer membre de la família, s'aplicarà un descompte en funció de l'edat:

      0-3 anys: Abonament Baby 10€ (sense localitat)

      4-12 anys: Abonament Global Infantil (30% de descompte sobre el total de la zona). Rang edat: 01/07/2011 – 30/06/2020

      13-25 anys: Abonament Global Juvenil (15% de descompte sobre el total de la zona). Rang edat: 01/07/1998 – 30/06/2011

 

Les promocions i descomptes en els preus que realitza el Club, no són acumulables.

 

Pagament ajornat sense despeses financeres

Els abonats que adquirisquen el seu abonament global poden optar per pagar mitjançant transferència bancària o en efectiu en les oficines del Club en un únic pagament, o fraccionar el pagament per domiciliació bancària, dividit en 8 terminis i sense interessos. El calendari de pagaments serà el següent:

 

-           31 de juliol: 12,5% del valor de l'abonament

-           5 de setembre: 12,5% del valor de l'abonament

-           5 d'octubre: 12,5% del valor de l'abonament

-           6 de novembre: 12,5% del valor de l'abonament

-           5 de desembre: 12,5% del valor de l'abonament

-           5 de gener: 12,5% del valor de l'abonament

-           5 de febrer: 12,5% del valor de l'abonament

-           5 de març: 12,5% del valor de l'abonament

 

Temporada 22/23

Preus Abonament Global

Zona

Abonament

Mes

Baby

10 €

 

Grada fons

250 €

31,25€

Grada lateral

285 €

35,62€

Cistella

305 €

38,12€

Preferent

390 €

48,75€

Tribuna curva

470 €

58,75€

Tribuna lateral

800 €

100€

Tribuna central

980 €

122,5€

VIP

3.500 €

437,50€

VIP Premium

4.000 €

500€


 

Allibera el teu seient en partits masculins

S'informa que en l'abonament global novament existeix la possibilitat d'alliberar el seient en el cas de no poder assistir a algun partit, amb beneficis per a la pròxima temporada. El benefici acumulat durant la pròxima temporada es descomptarà del preu de l'abonament de la temporada 24/25 (un màxim d'un 40% del valor de l'abonament futur).

 

ABONAMENT FEMENÍ

Abonament femení amb preus especials per a joves

Com sempre, aquesta passada permetrà presenciar la totalitat de les trobades de Lliga Femenina Endesa, incloent Playoff, a més de la competició europea, que enguany serà per primera vegada l'EuroLeague Women. Tot això tindrà un preu de 165€, que correspon a una mica més de 6€ el partit si es disputara únicament el mínim sense aconseguir eliminatòries en cap de les dues competicions. Però a més enguany es torna a apostar per preus especials per als més joves. Si tens entre 16 i 25 anys pots adquirir el teu abonament per només 140 euros, mentre que els que tinguen entre 4 i 15 anys, poden gaudir dels partits per només 80€. El Club tornarà a apostar aquesta temporada pel mètode de selecció de seient previ als partits, per a evitar cues i carreres innecessàries en el pavelló.

 

Temporada 22/23

Preus Abonament Femení

Tipo

Abonament

Femení

165 €

Femení Juvenil

140 €

Femení Infantil

80 €

Femení VIP

980 €

Femení baby

10 €

 

 

Cedeix el teu seient amb tots dos abonaments

A més, el Club torna a posar a la disposició dels abonats/as que no puguen assistir a algun partit, el servei “cedeix el teu seient”. Aquesta eina permet a l'abonat generar l'entrada de cada partit per a poder-la enviar a una altra persona.

 

Nou Abonament Baby per als més xiquets

Com a novetat i davant la necessitat de controlar l'aforament, naix el nou abonament baby per als menors de 4 anys, que per un preu simbòlic de 10€ inclourà un peluix de PAM i la primera targeta física d'abonat tematizada, com a record. L'abonament donarà accés a tots els partits sense comptar com a localitat.

 

Com compre els meus abonaments?

Pots accedir a la compra d'un abonament de la temporada 23/24 a través de la pàgina web del Club www.valenciabasket.com. En l'apartat d'Entrades i Abonament, i seleccionar en Venda Abonaments, Abonaments, l'Abonament Global o Femení de la temporada 23/24.

 

En el cas de l'Abonament Global, podràs triar la ubicació del seient en graderia. En el cas del Femení, l'abonament no serà numerat i podràs assignar el teu seient en cada partit.

 

En tots dos casos, hauràs de triar la Tarifa de “Abonament Global” o “Abonament Femení”. En cas de voler aplicar algun descompte, has d'enviar-nos a posteriori la documentació acreditativa a: abonos@valenciabasket.com.

 

Revisa totes les condicions prèvies d'aplicació de descomptes i formes de pagament per a realitzar bé els tràmits. Enguany com a novetat si hi ha algun dubte, també es pot sol·licitar cita prèvia per a atenció en les oficines.

 

En cas de necessitar ajuda o assistència per a qualsevol de les gestions:

• Oficines mitjançant Cita Prèvia per a assistència personalitzada en el següent enllaç.

• Gestió abonats: abonos@valeciabasket.com   

• Noves altes: abonos@valenciabasket.com  

• Telèfon: 963957084

HORARI D'ATENCIÓ

Fins al 21 de juliol:

• De dilluns a divendres de 9:30h a 13:45h – 15h a 18:45h

Del 24 al 28 de juliol

• De dilluns a divendres de 9:00h a 13:45h – 15h a 17:45h

Del 31 de juliol al 30 d'agost:

• De dilluns a divendres de 9h a 14:45h

Dimarts 15 d'agost, TANCAT

 

L'abonament és digital i en aqueix format ja dona accés a tots els partits, però el Club també posa a la disposició de qui ho desitge la possibilitat d'adquirir un abonament físic a qui li siga més còmode en aquest format o el vulga de record. En aquest cas es podrà recollir en les oficines a partir del 4 de setembre.


TAGS: