Ouviña visita a les xiques del Campus de Tecnificació Femenina

07/07/2023

L'estiu taronja ha arrancat i amb ell els primers torns dels Campus i Escoles del Valencia Basket. Un d'ells és el Campus de Tecnificació Femenina en Xest, destinat a jugadores que busquen aprofitar el període estival per a millorar la tècnica individual, preparació física, etc., i Cristina Ouviña no ha perdut l'oportunitat de passar una estona amb elles.

 

Les joves participants van poder conéixer de prop a una autèntica referent per a elles, fent-li preguntes relacionades amb el món del bàsquet i la seua vida personal. A més, es van emportar un gran record fent-se fotos amb la internacional espanyola, que també els va signar autògrafs en camisetes, sabatilles i molt més.

 

Ouviña ha assegurat que “a mi em fa pena no tindre edat per a vindre a aquests campus perquè gaudia molt. És il·lusionant per a mi ser ací i veure la il·lusió que els fa a elles també. Tot el treball que es fa en els mesos d'inactivitat esportiva és important perquè marquen bastant la diferència i sobretot que no et desconnectes del bàsquet totalment. Si per a elles soc una referent és un responsabilitat agradable. Si els ha ajudat o motivat el que jo aquest hui ací, m'alegre un munt”.

 

Encara queden places per als Campus i Escoles del Valencia Basket

Pots consultar ací les places disponibles en els diferents torns dels Campus i Escoles que ofereix el club taronja:

https://alqueriadelbasket.com/?r=actividades/campus&idioma=cas


TAGS: