Primers equips i Alqueria es presentaran amb un concurs 4-ball com a novetat

13/09/2024

Divendres que ve 20 de setembre a les 19h, València Basket organitzarà el seu acte de presentació oficial. Com és ja tradició, l'acte permetrà que les famílies dels jugadors i jugadores de l’Alqueria puguen tornar a presenciar la imatge de veure als seus al costat dels equips professionals sobre el parquet, en la qual serà també la posada de llarg oficial dels primers equips dies abans de l'inici de la competició.

 

El Club obrirà l'acte perquè tots els aficionats interessats el puguen presenciar si ho desitgen. L'obertura de portes tindrà lloc a les 18:30h, i tots els que assistisquen podran accedir per les portes 1 i 3 del pavelló. No hi haurà localitats assignades, per la qual cosa podran asseure's per orde d'arribada i no farà falta descarregar entrada prèviament.

 

Durant l'acte desfilaran pel parquet totes les categories de formació i escola del Club, acabant amb els equips baby abans de passar al ja habitual moment de rebre en pista als jugadors i jugadores dels equips professionals, que tornaran a triar la melodia que volen que els acompanye en el moment de saltar al parquet.

 

La principal novetat de la cita, serà que es tancarà amb un nou al·licient: un concurs de tir a l'estil del clàssic 2-ball en el qual participaran 4 equips. Tots ells competiran per ser el primer campió d'este nou format, i ho faran amb les millors ferramentes possibles. I és que cada equip comptarà amb un jugador del primer equip masculí, una jugadora del primer equip femení, un jugador o jugadora de l’Alqueria del Basket i una habitació integrant… que pots ser tu! Els aficionats taronja estaran involucrats en este nou concurs formant part des de dins.

 

En els pròxims dies es revelaran els detalls a través de les xarxes socials del Club. Així que si vols viure una experiència única posant a prova les teues habilitats sobre el parquet de la Fonteta en la millor companyia, no deixes d'estar atent als comptes oficials de València Basket. T'esperem!

TAGS: