Viatja a la Supercopa LF Endesa a Alcantarilla

06/09/2024

Valencia Basket posa a la venda diferents opcions per a estar en la pròxima Supercopa LF Endesa que es disputarà els dies 28 i 29 de setembre de 2024 a la ciutat murciana d'Alcantarilla on València Basket defendrà el títol de la passada temporada.

 

El Club vol facilitar als aficionats que presencien el partit i per això posa a la seua disposició l'opció d'adquirir abonament de 2 dies + desplaçament o només l'abonament per als dos dies, perquè l'equip senta l'alé de la Fonteta també lluny d'ella. Podràs comprar dos tipus d'abonaments, categoria A, per 26 euros i categoria B per 13. Des d'este moment, esta opció pot comprar-se en línia a través de la web del club, en https://valenciabasket.koobin.com/

 

Tipus de viatge

Preu

Bus i abonament 2 dies Cat A

57 euros + gastos

Bus i abonament 2 dies Cat B

44 euros + gastos

Abonament Cat A 2 dies

26 euros + gastos

Abonament Cat B 2 dies

13 euros + gastos

 

Els gastos de gestió de cadascuna de les operacions són de 2 euros.

 

Per a tots aquells interessats a viatjar, el Club informa que l'eixida tindrà lloc a les 10:30h des de la Plaça Cultura de l'Esforç de L’Alqueria del Basket, per a poder veure els dos partits del dissabte, per la qual cosa demanem als assistents que estiguen 15 minuts abans, mentres que la volta tindrà lloc en finalitzar la final del diumenge, que començarà a les 17h. El bus tirarà avant sempre que es complete el mínim de places requerit per a això. En cas de no completar-se, el club es posarà en contacte amb els compradors de plaça en el bus.

 

La data límit per a la compra de qualsevol d'estos paquets serà dimarts que ve 10 de setembre a les 14 hores. Una vegada superada esta data, els aficionats taronja interessats a assistir, hauran de comprar les seues entrades directament en la pàgina web de la FEB.

TAGS: