JYSK, nou patrocinador de Valencia Basket

13/09/2024

JYSK s'unix a la família taronja. La cadena internacional de mobiliari i decoració per a la llar i València Basket han firmat un acord de col·laboració per a les dos pròximes temporades, i d'esta manera s'unix al grup de col·laboradors del Club. L'acord ha sigut rubricat per Carlos Haba, Director de JYSK Espanya i Portugal i Enric Carbonell, Director General de Valencia Basket.

 

JYSK inicia la seua col·laboració com a patrocinador plata, per la qual cosa fa una important aposta pel Club i els valors de la Cultura de l'Esforç, senya d'identitat taronja que també compartix el nou sponsor.

 

L'acord implica que la cadena, tota un referent en descans, mobiliari i decoració de la llar, faça el salt al Roig Arena com a patrocinador, per la qual cosa tindrà presència en el nou recinte multiusos en el qual desenrotllarà la seua activitat el Valencia Basket.

 

Sobre JYSK


JYSK és una cadena internacional de comerç minorista de la llar amb arrels escandinaves que cobrix tot el que es necessita per a cada espai dins de casa i al jardí.

 

Amb més de 3.400 botigues físiques i botigues en línia en 48 països, JYSK sempre té una gran oferta i un servici competent prop dels clients, independentment de com vulguen realitzar la compra.

 

El seu fundador, Lars Larsen, va obrir la primera botiga a Dinamarca en 1979. Hui dia, JYSK proporciona ocupació a 30.000 companys.

 

JYSK España va obrir la seua primera botiga a Cartagena en el 2009, i compta actualment amb 147 botigues en tot el territori nacional.

TAGS: