Oriol Herrero, guanyador de la primera edició del concurs #DunkersMovistar30

16/05/2017

Oriol Herrero s'imposa a Ion Galarza i es convertix en el guanyador de la primera edició del concurs #DunkersMovistar30 celebrat entre el tercer i quart quart de 7 partit de la Lliga Endesa 16-17 en la Fonteta. Un bonic mat amb rectificat, li va permetre superar el mat del seu oponent, un una esmaixada de gran nivell.

 

Després de superar els seus rivals en els quarts de final i les semifinals, Oriol Herrero i Ion Galarza es van enfrontar en l'assalt definitiu per a convertir-se en el millor dunker amateur d'Espanya. Víctor Luengo com a llegenda invitada, Jose María Albert (director territorial de Màrqueting) en nom de Movistar i Óscar Bisbal com a representant de l'afició van decidir quin dels dos contendents es convertix en el primer guanyador de Dunkers Movistar.

 

El català Oriol Herrero es va ficar en la final d'este concurs imposant-se primer a Cándido Matoso en quarts de final i a Adrián Serrano en la primera de les semifinals disputada en el partit de lliga davant d'Unicaja. Per la seua banda, Ion Galarza va ser millor que Álvaro Terrasses en quarts i que Félix Climent en la segona semifinal per a convertir-se en el segon candidat a emportar-se el reconeixement com millor matador amateur del país i els 5.000 euros que hi ha reservats per al guanyador de Dunkers Movistar, que es va emportar Oriol.


TAGS: