Vidorreta: “El nostre instint competitiu ens ha donat el triomf en l'últim quart”

12/11/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Txus Vidorreta, després d'agrair l'afecte que li va dispensar el públic de Miribilla, va destacar que “el partit ha sigut molt igualat, com preveia, Bilbao Basket ha estat a bon nivell, ha millorat notablement les seues prestacions defensives respecte a alguns partits precedents i ens ha dominat el rebot en la primera part. Han fet quinze tirs més que nosaltres en la primera part. Encara així crec que estàvem controlant el joc fins al final del segon quart en el qual hem enllaçat diverses pèrdues jugant en velocitat, que era el que volíem fer, però no hem sigut capaços de controlar eixes pilotes i açò ens ha fet anar al descans dos punts a baix”

 

El tècnic taronja va prosseguir comentant que “hi ha hagut un moment de perill en el tercer quart en el qual han agafat set punts d'avantatge i fins i tot en disposició de ser més, però hem reaccionat molt bé perquè l'equip encara que l'engranatge encara està assumint l'arribada de nous jugadors que quasi no compten amb entrenaments té un instint competitiu enorme. I una vegada més en l'últim quart s'ha tornat a vore el millor Valencia Basket, el que ja hem vist en alguns moments de final de partit a Tenerife, a Múrcia, per a guanyar un partit que podria haver guanyat qualsevol dels dos equips. En l'últim quart hem manejat molt bé els ritmes, aprofitant la qualitat dels jugadors i d'homes que hem tingut de baixa com Fernando San Emeterio o Joan Sastre que s'han unit a Green o a Vives per a dotar-nos d'un avantatge curt que podria haver sigut decisiu si Todorovic no anota eixe triple arribant”.

 

Preguntat per les pèrdues, Vidorreta assenyalava que “cal donar-li mèrit al rival, però és cert que especialment les pèrdues del final del segon quart les hem tirat nosaltres sols a la graderia. I hem començat el tercer quart igual. Són qüestions que hem de millorar. Un equip com el nostre que va començar amb huit pèrdues de mitjana i ara ho estem duplicant lògicament ens penalitza i ens lleva confiança. També crec que té a vore que estem donant entrada a diversos jugadors nous i Guillem i Sam només juguen, no poden entrenar dins d'un equip que quasi no entrena. Açò ens descontrola un poc, però és cert que hem d'estar en un nombre inferior de pèrdues i si hi ha algun dia que tenim més que siga per arriscar per a fer una safata no perquè en la primera passada la tirem fora. És un aspecte clarament a millorar”.


TAGS: