Vidorreta: “Hem de continuar treballant com el divendres i hui”

30/12/2017

L'entrenador taronja va comparéixer després del partit per a comentar que "l'equip ha eixit molt connectat, amb bon ritme defensiu, llegint bé les situacions principals de l'atac i anotant 34 punts espere permetent 2-3 minuts d'anotació fàcil d'ells. En el segon igual, però hem concedit punts senzills i ens hem bloquejat al buscar només un focus".

L'anàlisi va seguir, "en el tercer hem jugat amb fluïdesa, amb encert ene l triple, obrint diferències grans que ha sigut decisiva en l'últim quart que ens ha permés donar més descans a alguns jugadors i tindre precaució amb Green, que deien que volia jugar però hem tingut precaució i era moment de donar minuts als xavals".

Sobre la dinàmica, "abans de Panathinaikos parlàvem que 2017 era el millor any de la història del València Basket i el meu, però que la vida és dura i que se'ns estava complicant tot el novembre i desembre, i açò ens mostra que hem de continuar treballant, així ho vam fer el divendres i també hui, i hem guanyat amb solvència".


TAGS: