Tinara Moore: “Em vaig enamorar del projecte de València Basket”

13/07/2018

La jugadora americana començarà la seua primera aventura europea i està convençuda d'haver pres la decisió correcta. El projecte de València Basket, objectius, sensacions abans de començar... coneixem un poc millor a la nova pívot de València Basket.

 

Per què València Basket?

Vaig tindre com a entrenadora a Murriel Page i ella ens va parlar del temps que va passar a València, sé que és una organització diferent de quan ella va estar allí, però més persones opinen el mateix. Esteban Albert va ser el seu entrenador, i ella em va dir que és molt professional i que confiava molt en ell. Quan vaig tindre l'oferta vaig comprovar tot açò, i després em vaig enamorar absolutament del projecte, l'equip i la ciutat. Per això vaig prendre la decisió. Perquè el projecte de futur de València Basket és molt bo, i tot el món, inclosos entrenadors, m'han dit grans coses del club.

 

Quines sensacions tens abans de debutar a Europa?

Estic molt emocionada, molt nerviosa, però molt emocionada. Crec que disfrutaré aprenent la cultura i fent que allò siga la meua segona casa. Seran moltes coses diferents d'EUA però estic desitjant aprendre i tindre una nova visió diferent del món.

 

Què opines del projecte de València Basket?

Crec que és un lloc perfecte perquè puga créixer, perquè ho fem junts. Tot el que he escoltat és positiu. A més la gent m'ha dit que és un projecte a mig-llarg termini, que pretén competir des del primer dia. I ser part d'un gran projecte com este és una responsabilitat però al mateix temps un incentiu.

 

Com et definixes com a jugadora?

Es pot dir que sóc una jugadora calmada a vegades, però faig el treball amb duresa i quan l'equip necessita energia, sempre ajude a fer que ho aconseguim.

Quin ha de ser l'objectiu de València Basket?

Hem de guanyar i competir, però al mateix temps divertir-nos. Òbviament guanyar és divertit i tot el món vol guanyar, però no té sentit si no et divertixes també pel camí per a aconseguir-ho. Crec que eixe ha de ser el nostre objectiu. Aconseguir guanyar i divertir-nos al mateix temps.

 

Què els diries als aficionats de cara a la pròxima temporada?

Als aficionats els dic que lluitarem per fer-los disfrutar cada partit, això està clar. Seria genial que enguany s'aconseguira encara un major ambient que l'any passat, perquè estic convençuda de que amb el seu esforç aconseguirem l'èxit. Tindre el mateix ambient que amb els xics. Crec que el bàsquet femení és un gran esport i junts ho aconseguirem.


TAGS: