Ponsarnau: “Hem d'estar preparats per a un partit duríssim davant Monbus Obradoiro”

12/10/2018

L'entrenador de Valencia Basket Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit de la quarta jornada de la Liga Endesa en la pista del Monbus Obradoiro (diumenge 14, 17:00h, Fontes do Sar, Movistar Deportes 1) que l'equip arriba al tercer partit consecutiu fora de casa “un poc cansat per tant viatge i voler jugar sempre amb la màxima exigència i no amb tota la salut del món. Però estem convençuts i responsables de que ve este partit, que la competició s'ha donat així i les adversitats també s'han donat així i l'equip està super compromès amb tot el que toca. Sabem que Monbus Obradoiro és un rival molt difícil, i damunt en la seua pista, per la qual cosa tots som molt conscients de l'exigència del partit”

 

El tècnic taronja espera a Santiago un partit “molt difícil, juguem contra l'equip més dotat tàcticament de la Liga Endesa, i dotat amb molt bon criteri. En açò són millors que nosaltres, hem de buscar altres coses en les quals creiem que podem ser millors, buscar-les i trobar-les. Segur que ells van a treballar molt bé perquè nosaltres no les trobem i estar preparats per a un partit duríssim, en el qual és molt important entendre el partit els 40 minuts. Ells són un equip que de sobte et trauen avantatges i has d'aprendre al llarg del partit. Però per a aprofitar eixe aprenentatge has de tindre el cap clar, fred, no enfonsar-te si ells trauen avantatges i entendre el partit a quaranta minuts o més”

 

Ponsarnau va realitzar un repàs a l'estat físic de la plantilla, a la qual torna Mike Tobey després de disputar minuts ja en el partit a Ankara i de la qual cau Joan Sastre per a este encontre per una lumbàlgia. Hi ha fins a tres jugadors que són dubte per al diumenge: “Van a viatjar Fernando San Emeterio i Louis Labeyrie, que no estan encara al 100% ni molt menys i la idea és acabar de valorar fins a l'últim moment si estan per a poder ajudar en alguna cosa a l'equip. Per la seua banda, Alberto Abalde va eixir del partit de l'altre dia amb molèsties en la cama que li han impedit entrenar-se però esperem poder comptar amb ell per al partit”.


TAGS: