Ponsarnau: “Controlar el triple del Iberostar Tenerife i tractar de fer el nostre joc”

16/11/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau ha assenyalat en la prèvia del partit de la jornada 9 de la Liga Endesa davant el Iberostar Tenerife que “juguem contra un equip que va a dalt, que el seu valor més important està en el triple. És l'equip que més triples tira, el que més fica i el que més encert té. I açò partix d'un munt de situacions tàctiques molt bones on troben avantatges. Des de la paciència troben bones posicions de tir de jugadors que estan molt eficaços. És un equip que a partir de la tàctica intenta destruir el joc del rival i que juguen a coses a les quals no estan acostumats. És molt important per a jugar contra ells estar amb la ment molt oberta, estar preparats per a tot amb màxims esforços i que traguen el mínim avantatge possible perquè quan ells es passen la pilota troben menys posicions de tir. Entendre el partit a quaranta minuts o més, perquè segur que va a ser un partit molt dur”.

 

Durant la setmana, l'equip ha anat guanyant efectius en els entrenaments amb la tornada al treball de Rafa Martínez i Antoine Diot, encara que el tècnic taronja recorda que “no hem volgut que el treball de l'equip es condicionara als jugadors que van entrant. L'equip té una velocitat i els jugadors que tornen de lesió estan tractant de ficar-se en ella. Crec que anem bé, l'equip seguix amb molt bona dinàmica de treball, amb estes dues últimes victòries també un poc més positiu. Però l'important és entendre que anem a jugar en una pista molt difícil contra un gran rival i el més important és trobar nostres millors coses, el nostre millor joc. I malgrat les coses de destrucció que va a plantejar el rival, trobar la nostra identitat”.

 

Jaume Ponsarnau va ser la passada temporada l'entrenador ajudant del tècnic al que s'enfronta demà i seguix explicant al seu costat amb bona part del staff del curs 2017-18. Preguntat sobre si açò suposa algun tipus d'avantatge, l'entrenador taronja respon que “sabem com pensa Txus, però no sabem el que farà. El seu repertori tàctic és tan ampli que pot fer qualsevol cosa. I eixa és la seua particularitat. Del que es tracta és de trobar el nostre joc, hem d'estar més centrats en el nostre joc i estar tan bé com siga possible sobre els seus punts de generació”.


TAGS: