Aaron Doornekamp: “Hem d'entrenar per a tornar igual de bé que després de les anteriors finestres”

19/02/2019

L'aler taronja parla sobre l'actualitat del club en esta setmana de parada i finestres. Les pròpies finestres, la qual cosa queda et temporada i el seu rendiment personal, temes a tractar.

 

Com afronteu la parada per les finestres?

Hem d'usar estes dos setmanes per a tindre bons entrenaments, ajustar el que estem fent malament i millorar. Hem de tornar com ho vam fer després de l'anterior parada. Tenim la sort de només perdre dos jugadors amb la selecció, tenim a molts ací, i durant l'any no tenim molt de temps eixe tipus de coses al jugar entre setmana. Ara podem millorar, podem treballar també individualment, així que les finestres ens poden servir.

 

Després d'una gran primera fase, com de preparat està l'equip per a la recta final de la 7Days Eurocup?

Està clar que per a la 7Days Eurocup serà bo poder jugar quants més partits a casa amb els nostres aficionats, millor, estem encantats amb esta possibilitat, però al final estic partits caldrà guanyar-los, els altres equips no vindran ací pensant que no poden guanyar. Preferim jugar-los ací, però encara queden molts bons equips contra els quals jugar, començant per Rytas Vilnius que estan jugant bé, acaben de guanyar la Copa de Lituània guanyant al Zalgiris. Està bé, però si no ho guanyes no significa tant.  

 

Com valores el teu moment actual?

Crec que a l'inici va ser difícil per a tots, teníem prou jugadors nous, gent que necessitava adaptació, però crec que a poc a poc ens hem anat adaptant als rols, cada un sap què fer, i açò també m'ha passat a mi. Ara estic més còmode, crec que puc jugar molt millor, però crec que estem jugant millor, controlant el juego... però si no guanyem açò no importa, no importa si joc més, o si joc menys, si no joc i guanyem estaria també content.


TAGS: