El Dr.Barry Sears i Enervit il•lustren a les plantilles professionals de Valencia Basket

17/09/2019

Les dues plantilles professionals de Valencia Basket i els seus respectius cossos tècnics van rebre ahir a la vesprada una visita molt especial. De la mà de Enervit, col·laborador tècnic i proveïdor oficial de nutrició del Club, el prestigiós Dr.Barry Sears va dirigir als nostres primers equips masculí i femení una xarrada magistral de formació en la qual els va explicar la importància de tindre una alimentació correcta i uns hàbits saludables a l'hora de recuperar i previndre lesions esportives.

 

El cap dels serveis mèdics del Valencia Basket, el doctor Ignacio Muñoz, destacava que “el Club ha fet un esforç molt important a millorar en temes d'investigació i docència perquè pensem que és imprescindible per a continuar millorant el rendiment, els resultats, i sobretot, la prevenció de lesions en els esportistes. El Dr. Sears és un líder mundial en investigació sobre l'aplicació de dietes per a corregir la inflamació i l'anti-aging. És un privilegi per a nosaltres que ens haja visitat un líder mundial en estos camps”.

 

El doctor Muñoz assegura que la intenció d'esta xarrada és que “els jugadors entenguen la importància que té la dieta i un determinat tipus de suplements especials com l'Omega 3 i els polifenoles en el tractament de la inflamació i en el rendiment esportiu. I volíem que ho sentiren directament del científic, els impacta més. És bo fins i tot que coneguen experiències d'altres esportistes que han seguit este tipus de doctrines i els han sigut molt efectives”.

 

Per part seua, el Dr. Barry Sears destacava que “la meua intenció és parlar-los sobre la inflamació i la resolució de la inflamació. Vaig començar a treballar en este camp fa 35 anys. Vaig fer la meua investigació inicial amb atletes de classe mundial perquè ells viuen en un món en el qual conviuen amb la inflamació. Els he explicat el treball que hem fet amb eixos esportistes al llarg dels anys i com això és aplicable a millorar el seu rendiment. És fonamental que els esportistes reben esta formació, a nivell de millorar el seu rendiment i per a recuperar-se més ràpid per a tornar a competir. En la recuperació és fonamental reparar els danys creats per la inflamació. I fer-ho correctament els dóna un avantatge respecte als oponents que no ho facen”.

 

El doctor Barry Sears és un prestigiós bioquímic i metge que és mundialment conegut per ser el creador de la revolucionària Dieta de la Zona per al control hormonal. Una manera diferent de pensar en el menjar i un estil de vida i mental per a aconseguir una relació saludable amb el teu propi cos. Una nova alimentació que en tota Europa es distribuix mitjançant la marca EnerZona.


TAGS: