Declas Jaume Ponsarnau i Louis Labeyrie prèvia Fenerbahçe Beko Istanbul- Valencia Basket

25/12/2019

L'entrenador de Valencia Basket assenyalava en la prèvia del partit que portarà al seu equip a visitar la pista del Fenerbahçe Beko Istanbul que en opinió del tècnic taronja “en les últimes jornades ja està donant mostres de millorar coses de la seua competitivitat. Nosaltres ens hem de preparar per a jugar contra el millor Fenerbahçe. Ens espera un gran equip, una gran plantilla, un gran entrenador i un gran staff. En eixe sentit intentarem traure el millor de nosaltres i a intentar trobar els nostres valors, que al final és molt important”.

 

Ponsarnau recalcava que “hem de trobar el ritme malgrat la seua defensa agressiva i de la seua intensitat defensiva, trobar la passada. Nosaltres necessitem la passada i la fluïdesa del joc per a trobar el nostre bàsquet. I a nivell defensiu adaptar-nos a això, a esta exigència, que hi haja una competitivitat lògica d'agressivitat i evidentment adaptar-nos a l'atmosfera del partit”.

 

Sobre la nova incorporació de l'equip turc, el pivot Malcolm Thomas, l'entrenador taronja considera que “és un pivot versàtil, que pot jugar tant d'esquena com de cara i esperem que els aporte polivalència. És un jugador amb molt bona capacitat atlètica i en tota esta filosofia agressiva que tenen els sumarà”.

 

Louis Labeyrie analitza el partit

L'ala-pivot de Valencia Basket Louis Labeyrie assenyalava en la prèvia que “visitem una pista molt difícil, d'un equip que en principi estava cridat per a estar molt més a dalt però que encara no ha trobat el seu millor nivell. En esta competició si no estàs al 100% és molt difícil guanyar. Ells tenen jugadors d'un nivell altíssim i un gran entrenador però nosaltres intentarem donar el nostre màxim i tractar de traure una victòria, com ja han fet altres equips en jornades anteriors”


TAGS: