9 anys amb l'Esforç com a valor insígnia al Valencia Basket

26/02/2020

Sembla queva ser ahir quan a València Basket renunciarem a portar el nom d'un patrocinador en el frontal de la camiseta. Amb l'arribada de la Cultura del'Esforç, apostem per reforçar la responsabilitat social que ens correspon com a entitat esportiva.

 

Des de llavors, cada any ens hem ratificat en això i creiem fermament que aquesta aposta ha suposat un canvi de mentalitat en la societat a l'hora de pensar en Valencia Basket.

 

La societat ha canviat i també la manera d'entendre el patrocini esportiu, que ara va moltmés allà de “posar un logo en un lloc”. Els nostres patrocinadors han estat al nostre costat durant aquests 9 anys, ajudant-nos a fer més fort el nostre missatge. Gràcies a ells hem crescut i continuem fent-ho cada temporada.


 

Sens dubte, la valoració d'aquesta aposta és totalment positiva, i continuem treballant perquè la imatge que es projecta a l'exterior del nostre club vaja lligada als valors que ens defineixen: responsabilitat, treball, constància, esforç.

 

Lligar una marca a la Cultura de l'Esforç i per tant a Valencia Basket és sumar-se a la idea que en qualsevol aspecte de la vida, el treball i l'esforç és una condició fonamental per a tindre èxit.

 


Des d'aquell 28 de setembre de 2011, hem viscut grans moments en la família taronja que ens han portat fins on estem hui, un dels equips més consolidats a nivell espanyoli també europeu. Quatre títols, sis finals, creació de la nostra secció femenina, construcció i inauguració de L’Alqueria del Basket, i en l'horitzó el nou Arena València.

 

El que ve per davant és més interessant encara que el que veiem en mirar cap endarrere, i estem segurs que basant-nos en la Cultura de l'Esforç, vindran més èxits.

TAGS: