Els One Team Games arribaran a la Fonteta per partida doble

07/12/2020

Des de hui dilluns 7 de desembre i fins al divendres 11, tots els equips participants en la Turkish Airlines EuroLeague i la 7DAYS Eurocup duen a terme una celebració molt especial, la dels One Team Games. Esta iniciativa busca posar el focus en els programes de responsabilitat social corporativa que els clubs realitzen cada temporada baix el paraigua de Euroleague Basketball per a promoure el benestar i la inclusió social en les seues comunitats.

 

Encara que adaptat a la situació sanitària actual i amb totes les mesures de seguretat, el programa One Team vol assegurar-se que cap d'estos col·lectius deixa de beneficiar-se d'esta iniciativa. És per això que Valencia Basket tornarà esta temporada a col·laborar amb CaixaBank (a través de la Fundació “la Caixa”) per a desenvolupar en L’Alqueria del Basket el seu desé programa One Team, en este cas al costat de l'IES Peset Aleixandre de Paterna. De nou amb l'objectiu que els joves, a través de la pràctica del bàsquet, visquen experiències positives i desenvolupen hàbits saludables de superació personal, usant l'esport de la cistella com a vehicle per a compartir valors socials.

 

El fet que Valencia Basket dispute a casa dos partits de la Turkish Airlines EuroLeague durant la setmana vinent farà que els One Team Games arriben en ració doble a la Fonteta, tant en el partit ajornat de la jornada 4 davant el Zenit St.Petersburg (dimarts 8, 21:00h) com en la trobada de la jornada 13 enfront del Anadolu Efes Istanbul (dijous 10, 21:00h). Abans, durant i després d'estes dues trobades es desenvoluparan diferents iniciatives per a posar en valor els valors i la importància del programa One Team, amb especial importància per als dos ambaixadors taronja triats per a esta temporada (Derrick Williams i Martin Hermannsson) que desenvoluparan diverses activitats relacionades amb el programa durant la semana i que arribaran als dos partits lluint una dessuadora especial de #WeAreAllOneTeam per a donar-li visibilitat al programa. Encara que els grans protagonistes seran els xiquets i xiquetes participants en este dècim ‘One Team’ de Valencia Basket, que tindran una important participació durant els dos partits d'esta setmana abans d'iniciar el seu pas pel programa.


TAGS: