Declas Rubén Burgos post semifinals Supercopa LF Endesa

18/09/2021

"Molt satisfetes, el primer amb la victòria, sabíem que Tenerife no ho anava a posar fàcil però volíem ser fidels a les nostres coses i més en un moment de la temporada on volem créixer, volem continuar construint i sumar confiança de cara a aquest primer repte i al que ens ve la setmana que ve. El partit l'hem iniciat des de la defensa amb molt bones posicions, amb molt bon 1x1 i per això és la primera bretxa en el primer quart; al final, ha sigut definitiu. Ha arribat l'intercanvi també amb les rotacions i Tenerife ha trobat a les seues bones anotadores, crec que en el segon quart la igualtat ha sigut més mèrit de Tenerife que demèrit nostre, però és cert que després del descans i després d'un bon inici, les alternatives defensives i el passe a zona ens ha col·lapsat un poc, no per atacar malament, igual hem deixat de córrer i de ser incisives però no hem trobat encert des del llançament de tres en moments puntuals i curiosament des de la pintura. Eren bons tirs, bones circulacions i estàvem seguint el pla de partit. L'equip ha tornat des de la defensa, des de la confiança i no ha perillat la victòria que era el principal objectiu. Hem fet un passet més, hem aconseguit una final de la Supercopa, la disputarem i per al nostre club i la nostra entitat és un altre èxit. Intentarem barallar per aquest primer títol de l'any", va valorar l'entrenador Rubén Burgos després del triomf en semifinals de la Supercopa LF Endesa.