Declaracions Rubén Burgos i Laura Gil post J7 LF Endesa vs Movistar Estudiantes

31/10/2021

El tècnic Rubén Burgos ha valorat després del partit que “no anava a ser un partit fàcil. Normalment si agafes el manual, equips que arriben tocats i amb necessitats són molt més perillosos. Elles, a més, arribaven amb baixes. Crec que el seu inici de partit ha sigut bo. El nostre millor en atac que en defensa. Ho hem reconduït en el segon quart i en el tercer hem estat malament. Hem perdut el parcial 9-11 amb poca fluïdesa en atac i podia passar. Ha sigut un partit de ratxes que costa trencar-lo. Des de l'anotació ho hem intentat, des de variants ofensives, però una vegada més ha sigut des de les interiors, destacar el treball de Laura Gil en defensa en tota la pista. Això ens ha donat un parell de recuperacions, per a al costat de l'encert, hui especialment d'Ángela Salvadores, tindre una victòria que sembla còmoda però mai ho és. Per això que mai ho és, cada dia estic una mica més orgullós de l'equip. Això fa que siga més gran. No és gens fàcil l'esforç i el treball diari, els viatges i el numere de partits. Som exigents i les fem entrenar molt i estan donant molt. Cal felicitar-les i al staff. No sé el que dormen Marta i Roberto, però hi ha rival dia sí, dia també i el treball sempre està fet. Això és un treball encomiable. L'equip ha començat el poc que portem de temporada amb molta exigència de partits i molt importants”.

Laura Gil, per part seua, assegura que estan “contentes. Estan sent unes setmanes intenses amb poc descans i molts viatges. Sabíem que Estudiants és un equip que no anava a posar les coses fàcils. Hem tingut un tercer quart una mica més baix del que s'espera del nostre nivell, però després hem sigut capaços de tornar a la nostra intensitat i al final quan defensem al nivell que sabem, l'atac sale sol”.